Osta FUCHS 10W-60 Moottorioljy

3 Tulokset

Eräisiinkin Alfa Romeo ja BMW M-sarjan automalleihin

 

Oman auton valmistajan kriteereihin sopivat moottoriöljyt kannattaa valita valmistajan ohjeiden mukaan, näin tulee sitten hyvä ja pidempi käyttöikä moottorillekin eikä turhista kulumista ole sen kummemmin haittaa tai hankaluutta. Rautapinnatkin raapivat huoletta toisiaan, kun välissä on hienonhieno kerros hyvää Fuchs öljyä. Tämän viskositeetin tuotenimi "Titan Supersyn" tietää sitä, että öljyssä on lisättynä muistakin tuotteista tuttu titaanikomponentti. Sen avulla tämä öljy lupaa ottaa paremman ja lujemman otteen tiukoissakin väleissä — kovassakin paineessa tämä öljy pitää pintansa eikä päästä herkkiä pintoja raapimaan toisiaan ainakaan aivan heti täysin ruvelle. Sellainen on hyvä öljy se, ja paremmaksi vain menee. Nyt Fuchs 10W-60 viskositeettiset öljyt kätevästi ja parempaan hintaan hienosta Moottoriöljy 24 -verkkokaupasta, jossa ei turhia kysellä vaan toimitukset hoituvat tuota pikaa ja tilauksiakin saa tehdä ilman sen kummempaa hiiren tai ranteiden heiluttelua.

 

Tämän öljyn viskositeetti on huippuluokkaa ja se antaa liukasta menoa kylmälläkin ja kestää kunnolla

 

Jokainen öljytuote on tietysti toisiaan parempi, näinhän se markkinointi menee. Kukaan ei sano muuta kuin sen mitä tahtoo ja jokainen öljy on aina huippuluokkaa. Tämänkin öljyn valmistaja lupaa sen olevan vähintäänkin erinomainen ja tarjoavan hyvää kyytiä kaikissa olosuhteissa. Varauksella kannattaa tietysti suhtautua markkinamiesten puheisiin, mutta kyllähän se on niin, että kun valmistajan kriteereitä seuraa ja varmistaa että oman auton moottorin vaatimukset tulevat täytettyä, niin kyllä sitten varmasti on hyvä kulkea eikä siinä sitten mitään. Hyvä öljy voitelee moottorin heti alkuunsa eikä varmastikaan paakkuunnu eikä kerää likaa koneeseen. Kuumassakin menossa kunnon voiteluaine jatkaa voiteluaan eikä juoksetu olemattomiin. Monet öljytuotteet ovat optimoitu nimenomaan tiettyihin automalleihin tai merkkehin, ja kannattaakin aina kuunnella sitä mitä valmistaja suosittelee, sekä moottorin valmistaja että sitten tietysti öljyn.

 

Verkkokaupasta öljyjä nyt hyvään hintan, ammattilaisen autoilijan käyttöön sekä harrastelijallekin

 

Öljyt ovat tärkeä osa rauhallista autoilua, ja osaava autoilija tietysti käyttää ammattilaista apuna ja valitsee kunnon öljyt koneeseen. Tästä verkkokaupasta osaava korjaamoyrittäjä tai öljyjen vaihtajakin löytää tietysti hyvät öljytuotteet aiempaakin edullisemmin. Parempaa halvemmalla, mitä siitä sitten enää tulee, kun halvaksi menee ja aina vain parempaa on. Jokainen vuosikerta on kuitenkin aina entisiä parempi, eikä siinä mitään, kehitys kehittyy tietysti ja jokainen öljy valmistetaan aina huolella ja tarkoituksella tiettyyn tarkoitukseen. Öljyjen laatuluokitukset kun osuvat kunnolla kohdalle, niin kyllä siitä on sitten iloksi vaikeissakin paikoissa. Halvallakin kun vielä saa, niin vielä parempi. Tästä verkkokaupasta saatte ostettua Fuchs 10W-60 voiteluaineet aiempaakin parempaan hintaan ja varmasti hyvää laatua merkkituotteista kuten vaan olla voi. Tämä verkkokauppa moottorioljy24.fi ei turhia kysele, vaan tuo laatua pöytään jokaisella kierroksella. Näin on hyvä ja aina vain paranee, tervetuloa tietoverkkoihin ja verkkokaupaan jossa öljykauppa käy kovaa vauhtia viimeiseen saakka.