Osta FUCHS 15W-40 Moottorioljy

3 Tulokset

Raskaan kaluston koneisiin, maatalouteen sekä teollisuuteenkin jotain mistä valita

 

Tämän viskositeetin Fuchs 15W-40 öljyt, esim. Truck Plus, Titan Cargo sekä Agrifarm kestävät raskaammankin kaluston käyttöä ja voitelevat isotkin koneet notkeiksi. Rekka kun käynnistelee lastinsa kanssa, isompi yhdistelmä lämmittelee lastauslaiturin ohessa, siinä on sitten hyvä paikka kuskillekin katsella miten on öljyjen kanssa ja varmistaa että kastikkeet ovat kunnossa pidempääkin matkaa varten. Nyt verkkokaupasta Moottoriöljy 24 löytyy hienot öljyt raskaankin kaluston tarpeisiin, maatalouteen, teollisuuteen ja maaliikenteenkin käyttöön. Isommat dieselmoottorit jauhavat kipinää kuin tuulimyllyt aikoinaan, kaasua vaan lisää koneeseen ja rennosti painelee isotkin männät menemään. Matalalla kierroksia, mutta kovat ovat kyydit, niin hyvällä turboahtimellakin on hyvä mennä. Ja hyvät öljyt vielä koneessa, voi että, näin Fucks öljyt tekevät työtä käskettyä ja laittavat keitots ympäri konetta. Linja-autotkin ottavat kierroksia kunnolla ja hyvillä öljyillä kyyti on hyvää sekä tasaista. Dieselmoottorit kestävät kovaakin menoa, pitkin moottoriteitä, maanteitä ja taajamastakin toiseen.

 

Harvemmat huoltovälit säästävät kustannuksia — kun valmistajan suositusten puitteissa mennään

 

Toinen tämän viskositeetin tuote, joka on suunniteltu raskaankin kaluston tarpeisiin on lisänimeltään Cargo, ja sehän on juuri sitä mikä tarkoittaa raskaita dieselkoneita ja reilumpaa menoa. Rekkoja pitkin maanteitä, linja-autoja ja komeita kalustoja kulkemassa pitkin metsäteitä. Isot dieselkoneet jauhavat kipinää kuin tuulimyllyt konsanaan. Aivan kuin merillä menisi, sylinterit täynnä kaasua ja hurjat voimat vääntävät raskaasta kuormaa eteenpäin. Nämä öljyt täyttävät vielä viimeisimmätkin säädökset ja kategoriat, siinä määrin kuin sopivaa on, sekä Euroopassa että rapakon takana Pohjoisen-Amerian seudulla. Tämä öljy valmistetaan hienon mineraalipohjan päälle, niin että viimeisintä huutoa olevat lisäaineet täydentävät paketin hyvällä tavalla joka tuskin jättää toivomisen varaa, ainakin mitä tulee hintaan ja kustannuksiin. Isotkin dieselmoottorit ottavat kunnolla kierroksia ja männät tanssivat kuin hattivatit ukkosessa.

 

Viimeisimmät hiukkassuodattimet ja katalysaattorit pitävät huolta pakokaasujenkin puhtaudesta

 

Vastuullinen autoilija ottaa nykyään ympäristöasiat tosissaan ja kyllä isoissakin autoissa tarvitaan hyvät suodattimet ja laitteet joilla pakokaasut puhdistuvat kunnolla. Tämä öljy ei pahasti pahastu sellaisistakaan ja kohtelee hellävaroin laitteita sekä kalustoa jolla ympäristö pysyy kunnossa ja kaasut suorastaan tuoksuvat tuoreelle kesäilmalle, aivan kuin horsmat mansikkapellolla. Tämä öljy pitää koneen herkät pinnat kunnossa ja kestää kulutusta kunnolla. Verkkokaupasta tietysti nämäkin öljyt saatte ostettua parempaan hintaan. Fuchs 15W-40 on öljyjen kermaa, eikä sen paakkuuntumista tarvitsen sen kummemmin pelätä, vaan voitelukyky säilyy vaikeammissakin paikoissa. Kun ostatte käyttöön voiteluaineet moottorioljy24.fi verkkokaupasta, niin samalla vähenee haitallisten lisäaineiden määrä liikenteessä. Vähemmän raskasmetalleita ja fosforiakin, se tietää sitä että hengittäminen on mukavampaa ja ympäristökin kiittää luonnon ystävää. Mikä parasta, tälle öljylle sen valmistaja lupaa pitkäaikaista käyttöikää ja yhä vain puhtaampia kaasupäästöjä.