Osta FUCHS 20W-50 Moottorioljy

4 Tulokset

Tilaa voiteluaineet netistä

Laadukas Fuchs 20W-50 on yksi esimerkki mainioista öljyistä, joita löydät moottorioljy24.fi verkkokaupan valikoimista.Tilaamalla öljyt autoosi tai moottoripyörääsi kätevästi netistä pystyt säästämään paljon sekä aikaa että vaivaa. Kattavasta valikoimastamme löydät öljyt tunnetuilta valmistajilta kuten Shell, Repsol, Total ja Mobil-1. Voit käyttää etusivultamme löytyvää helppoa hakutoimintoa oikean öljyn löytämiseksi. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi niin näet suoraan, minkälaista öljyä juuri sinun autosi kaipaa. Kun vaihdat öljyä uuteen, muista kiinnittää huomiota öljyn voiteluominaisuuksiin ja esimerkiksi viskositeettiin. Tärkeää tietoa autosi tarvitsemasta voiteluaineesta löydät myös autosi ohjekirjasta.

Öljyllä on monta tärkeää tehtävää

Jos autosi moottorissa ei olisi riittävää määrää öljyä, rikkoisi metalliosien hankaamisesta syntyvä lämpö moottorin osat erittäin nopeasti aiheuttaen kalliin kiinnileikkaamisen. Öljy muodostaa ohuen ja voitelevan kalvon metalliosien välille. Kalvon avulla osien välinen kitka vähenee merkittävästi. Tämä taas johtaa siihen, että pienempi osa liike-energiasta muuttuu lämmöksi, eli moottorin tehohäviöt pienenevät. Samalla öljykerros estää hapen aiheuttamaa korroosiota ja hapettumista, sillä öljyn muodostama kalvo estää hapen pääsyn metalliosien pinnalle. Öljyn virratessa moottorin sisällä kuljettaa se lämpöä pois moottorin keskeltä ja auttaa näin estämään moottorin ylikuumenemista. Kannattaakin aina valita mahdollisimman laadukas öljy autoosi.

Laaja valikoima voiteluaineita

Laadukkaan Fuchs 20W-50 öljyn voit tilata helposti moottorioljy24.fi verkkokaupasta. Laajasta valikoimastamme löydät voiteluaineet kaikilta tunnetuilta valmistajilta kuten Total, Shell ja Mobil. Pystyt säästämään paljon aikaa ja vaivaa, kun tilaat samalla kertaa kaikki muutkin auton hoidossa ja huolloissa tarvittavat kemikaalit meiltä. Tarjoamme esimerkiksi jarru- ja jäähdytysnesteet sekä maalipinnan hoitoon tarvittavat tuotteet kuten autoshampoon ja vahat aina edullisin hinnoin. Takaamme nopean toimituksen ja ystävällisen palvelun aina kaikille tilauksille.