Osta FUCHS 5W-30 Moottorioljy

6 Tulokset

Moottori on riippuvainen öljystä

Kannattaa valita autoosi laadukas Fuchs 5W-30 öljy silloin, kun haluat olla varma siitä, että öljy tekee juuri sen mitä sen kuuluukin. Moottoria voitelevalla öljyllä on useita kriittisiä tehtäviä moottorin hyvinvoinnin kannalta. Moottorin metalliosien välillä syntyy aina lämpöä kitkan seurauksena. Voiteleva öljykerros osien välissä pienentää kitkaa. Tällä on useita positiivisia vaikutuksia. Yksi tärkeimmistä saavutuksista on se, että pienempi osa liike-energiasta muuttuu lämmöksi, eli moottorista saadaan ulos enemmän tehoa. Moottori ei pystyisi toimimaan kovin pitkää aikaa ilman öljyä. Mikäli öljyä ei olisi ollenkaan, rikkoisi metalliosien kitkan synnyttämä lämpö moottorin totaalisesti hyvin nopeasti.

Laadukkaat öljyt netistä

Toinen öljyn tehtävistä on auttaa moottorin jäähdytyksessä. Kun öljy kiertää moottorissa, sitoo se itseensä lämpöä moottorin sisältä. Kun öljy virtaa moottorin ulkopuolelle, poistetaan tuo lämpö öljystä öljynlauhduttimen avulla. Näin öljy samalla auttaa moottorin jäähdytysjärjestelmää. Koska öljyllä on useita kriittisiä tehtäviä, jotka sen tulee täyttää, kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy. Fuchs 5W-30 on vain yksi esimerkki valikoimamme laadukkaista öljyistä.

Laadukkaat öljyt edullisesti netistä

Moottorioljy24.fi tarjoaa öljyt ja voiteluaineet kaikkiin autoihin ja ajoneuvoihin aina edullisin hinnoin. Kattavasta valikoimastamme löydät tuotteet kaikilta markkinoiden johtavilta öljyjen ja voiteluaineiden valmistajilta. Kun tilaat samalla kertaa kaikki muutkin autoilussa tarvitsemasi kemikaalit, voit säästää rahan lisäksi myös paljon aikaa ja vaivaa. Löydät meiltä esimerkiksi vahat ja erilaiset hoitoaineet, joiden avulla saat maalipintasi pysymään uudenveroisena. Valikoimastamme löytyy autojen öljyjen lisäksi öljyt myös esimerkiksi moottoripyöriin sekä puutarhan pienkoneisiin. Myös kuorma- ja linja-autojen öljyt kuuluvat valikoimaamme. Suuntaa siis etusivullemme ja käytä helppoa hakutoimintoa juuri oikean öljyn löytämiseksi. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi.