Osta FUCHS 5W-40 Moottorioljy

3 Tulokset

Öljyt ja voiteluaineet netistä

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, joka nimensä mukaan myy erilaisia laadukkaita moottoriöljyjä kaikkiin ajoneuvoihin. Yksi laadukkaista tuotteista joita valikoimastamme löytyy, on Fuchs 5W-40, joka on erinomaisen hintalaatusuhteen omaava öljy. Valikoimamme kattaa niin autojen alkuperäiset öljyt kuin myös laadukkaat öljyt kaikilta tunnetuimmilta öljyjen valmistajilta kuten esimerkiksi Total, Castrol ja Mobil. Voit käyttää sivuiltamme löytyvää näppärää hakukonetta juuri sinun ajoneuvoosi sopivan öljyn löytämiseksi. Hakutoimintoon tarvitsee syöttää ainoastaan autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi, niin näet suoraan siihen sopivat öljyt. Voit myös tarkistaa oikean öljyn esimerkiksi autosi ohjekirjasta

Moottoriöljy suojaa ja voitelee

Öljyllä on todella kriittinen rooli moottorin oikeassa toiminnassa. Voidaankin sanoa, että öljy on yksi moottorin tärkeimmistä komponenteista. Ohut öljykerros osien pinnalla suojaa niitä hapen aiheuttamalta korroosiolta sekä hapettumiselta. Öljykerroksen tärkein tehtävä on voidella metallisia osia niiden liikkuessa toisiaan vasten. Öljy vähentää kitkaa osien välillä, ja näin se ehkäisee ennenaikaista kulumista. Öljy myös samalla jäähdyttää moottoria siirtämällä lämpöä moottorin sisältä sen ulkoreunalle. Kun öljy virtaa moottorin läpi se myös kerää itseensä karstaa, nokea ja muita pieniä epäpuhtauksia, jotka jäävät lopulta öljynsuodattimeen. Näin öljy auttaa samalla moottorin puhtaanapidossa.

Öljyt kaikkiin markkinoiden autoihin

Tarjoamme valtavan valikoiman erilaisia öljyjä ja muita voitelutuotteita kaikkiin markkinoilta löytyviin kulkuneuvoihin sekä myös pienkoneisiin. Fuchs 5W-40, Mobil-1 ja Total kuuluvat markkinoiden laadukkaimpiin öljyihin. Mikäli tarvitset apua oikean öljyn löytämisessä, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Heillä on vuosien kokemus öljyjen parissa toimimisesta, ja heidän avullaan oikea öljy löytyy hetkessä. Voit säästää samalla aikaa sekä vaivaa, kun tilaat samalla kertaa kaikki muut autoilussa tarvitsemasi tuotteet meidän edullisesta valikoimastamme. Tarjoamme kaikille tilauksille nopean toimituksen.