Osta FUCHS 5W-50 Moottorioljy

1 Tulokset

Reilusti suojaa tuova huippuöljy bensiini- ja dieselmoottoreihin

 

Tämä Titan Supersyn öljytuote on suunniteltu tavallisten henkilöautojen moottorien optimaalisiin voitelutarpeisiin. Näin hyvä perusöljy voitelee koneen kuntoon heti ensimmäisellä kierroksella eikä öljyä kulu turhaan, sen enempää kuin mitä tarvitaan. Tällä Fuchs 5W-50 öljyllä rasvattu metallipinta pitää pintansa pidemmänkin aikaa, ainutlaatuisen titaanikomponentinkin vuoksi eikä aivan suotta. Mikä parasta, tämä öljytuote on monikäyttöinen voiteluaine jota kelpaa kyllä lorauttaa lähes auton kuin auton moottoriin. Nyt verkkokaupasta Moottoriöljy 24 verkkokaupasta nämäkin hienot voiteluaineet hyt edullisemmin kuin ehkä mistään ja näin lähtee kone kylmänäkin käyntiin ketterästi eikä aikaakaan, kun voiteluaine leviää ympäri koneen sopukoita ja niveliä, niin että kaikki pinnat kiiltävät kosteina ja mäntienkin liike sylinterissä on notkeaa ja metalli liikkuu metallia vasten keveästi kuin mikä.

 

Puuhtaampi moottori tarkoittaa kustannussäästöjä sekä pehmeää menoa

 

Tämä moottoriöljytuote auttaa pitämään koneen soupukat ja pinnatkin puhtaampana kuin ehkä mikään tai koskaan. Hyvä lisäainekoostumus ei turhaan sylinterin sopukoita likaa, vaan pikemminkin tuo puhtautta peliin pidemmilläkin matkoilla. Ei kerry noki tai hiukkaset sen kummemmin, vaan puhtaampana pysyy kuin monet muut. Lämpötila moottorissa saattaa nousta korkeaksi, vaikka ensimmäiset kierrokset otetaan kylmiltään. Tämän öljytuotteenkin kaltainen hyvä laatutuote tuo varmasti vakaata menoa vaihteleviinkin olosuhteisiin. Kuumassa öljy pysyy notkeana eikä juoksetukaan tuosta vaan, viileämmässä sitten nihkeys pysyy poissa ja kylmempänäkin voiteluaine voitelee paikat tasaisesti jokaista nippulaa ja niveltä myöden. Tämä auttaa tietysti säästämään kustannuksissakin, kun männät liikkuvat rennosti, nivelet taipuvat kuin tuosta vaan eikä polttonestettä kulu enempää kuin mitä tarvitaan.

 

Verkkokaupasta nyt laadukkaat titaanipohjaisetkin huippuöljyt edullisesti

 

Tämä öljytuote kestää painetta ja pakottamistakin kunnolla, eikä ylimääräistä haihtumista tapahdu joten voiteluominaisuudet säilyvät hyvinä pidemmässäkin juoksussa. Öljyn tärkeä tehtävä on pitää moottori siistissä kunnossa ja tuoda lisää käyttöikää, viedä pidemmälle ainakin kuin mikä tahansa tavallinen markettiöljy. Ostakaa nyt hienot Fuchs 5W-50 Titan Supersyn moottoriöljyt tavalliseenkin henkilöautoon, hyvään hintaan ainakin jos ei muuta. Tästä moottorioljy24.fi verkkokaupasta löytyy kyllä kunnolla mistä valita, laadukkaita Fuchs öljyjä useampikin purkki ja monenlaisia annoskokoja. Tämän merkkisten öljyjen hinnat eivät nekään hurjasti päätä huimaa, vaan halvalla lähtee verkkokaupasta voiteluaineet nyt monenlaiseenkin ajoneuvoon ja jokainen tuote aina vain parempaa sorttia. Tästä verkkokaupasta löytyy huimat tuotteet edullistakin edullisemmin, ja valikoimaa on enemmän kuin mitä tavallisen öljykaupan hyllyille ehkä koskaan mahtuisi ostamista odottamaan. Verkkokaupassa valitseminen on helppoa ja mukavaa, ja jokaiselle löytyy varmasti jotain jota osta ilman että hiirtä tarvitsee sen enempää ryhtyä heiluttelemaan.