Osta FUCHS 80W-90 Moottorioljy

2 Tulokset

Vaihteistoöljyt edullisesti netistä

Fuchs 80W-90 öljy on laadukas vaihteistoöljy, jonka voit tilata netistä moottorioljy24.fi verkkokaupasta. Tarjoamme autoilijoille laadukkaat voiteluaineet kaikilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Shell, Repsol sekä Mobil. Löydät kattavasta valikoimastamme niin moottoriöljyt, automaattivaihteiston öljyt kuin perinteiset vaihteistoöljyt. Niiden lisäksi myös muut autoilun kemikaalit löytyvät meiltä. Olemme tehneet oikean öljyn mahdollisimman yksinkertaiseksi. Sinun tarvitsee syöttää etusivultamme löytyvään hakuun ainoastaan autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi niin näet suoraan siihen sopivat öljyt sekä voiteluaineet. Tarjoamme öljyt henkilöautojen lisäksi myös moottoripyöriin, puutarhan pienkoneisiin sekä linja- ja kuorma-autoihin. Etusivultamme löytyvän hakukoneen avulla saat nopeasti selville autoosi käyvät öljyt

Laadukas vaihteistoöljy

Vaihteistossa käytettävä öljy värjätään usein joko vihreäksi tai punaiseksi, jotta se voidaan helposti erottaa esimerkiksi moottoriöljystä ja muista autoilussa käytetystä nesteistä. Vaihteistoöljyn toiminta on optimoitu vaihteiston kovia vaatimuksia silmällä pitäen. Vaihteiston öljy joutuu kovan puristuksen alaiseksi, ja sen on saamalla pystyttävä voitelemaan osia tehokkaasti. Vaihteistoöljyä käytetään usein myös hydrauliikkanesteenä esimerkiksi ohjaustehostimessa. Toinen yleinen käyttökohde sille on voiteluaineena nelivetoautojen voimansiirrossa. Usein sitä käytetään myös raskaissa ajoneuvoissa ja niiden voimansiirrossa.

Laaja valikoima voiteluaineita

Laadukas Fuchs 80W-90 on vain yksi esimerkki valikoimastamme löytyvistä öljyistä, jotka tarjoamme sinulle edulliseen hintaan. Moottorioljy24.fi verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia voiteluaineita kaikkiin käyttötarkoituksiin. Olitpa sitten etsimässä öljyä itse vaihteistoon tai ohjaustehostimeen, voit olla varma siitä, että löydät sen aina meidän kattavasta ja edullisesta valikoimastamme. Kun tilaat samalla kertaa myös muut autoilussa tarvitsemasi tuotteet kuten tuulilasin pesunesteen ja erilaiset hoitotuotteet voit säästää rahan lisäksi paljon myös aikaa sekä vaivaa. Pyrimme aina pitämään kaikki tuotteitamme varastossa, jotta sinun ei tarvitsisi odottaa kauaa tuotteita tehtyäsi tilauksen. Tee siis tilaus jo tänään!