Osta FUCHS Titan GT1 0W-20 Moottorioljy

1 Tulokset

Tämän öljyn valmistajan mukaan tässä on aimo liemi moderneihin bensiini ja diesel-koneisiin

 

Tämä Fuchs Titan-GT1 0W-20 on valmistettu korkealle jalostetusta raakaöljystä, synteettisestä jopa, joten se tietää sitä että lisäaineita on juuri sopivassa määrin ja oikeassa suhteessa, niin että voiteluaine säilyy notkeampana kuin ehkä koskaan. Verkkokaupasta Moottoriöljy 24 löydät helposti ja vailla sen kummempaa hakemista öljyt jos toisetkin, vaikeisiinkin paikkoihin ja vaativiin olosuhteisiin. Tästä ei pienen mittakaavan öljymarkkinat halvalla ainakaan helposti parane, niin on hyvät valikoimat, isommatkin tuote-erät huoltamoiden tai korjausliikkeiden tarpeisiin, että kyllä kelpaa verkkokaupan olla ja käydä kauppaa ympäri Euroopan. Saksalaisittain laadukas Fuchs Titan-GT1 0W-20 on valmistajan mukaan hyvä vaihtoehto nimenomaan uusimpien ja moderneimpien bensiini- ja diesel-käyttöisten ajoneuvojen moottorien voiteluun. Viskositeetti on vakaaksi jalostettu ja notkeuskin säilyy hyvänä kovassakin käytössä, vaikka pakkastakin olisi tai kuumaa menoa. Tämän öljyn sanotaan jopa ylittävän tietyt Eurooppalaiset kriteerit, joten hyvää on luvassa ainakin siltä osalta, määritysten mukaan kun mennään eikä yritetä enempää kuin mihin rahkeet riittävät.

 

Nämäkin tämän öljyseoksen huippulaatuominaisuudet ja kyvyt on pantu merkille tuonnempanakin maailmalla

 

Huippuunsa jalostettu moottorin puhtaanapitokyky joka tuo lisää käyttöikää ja pelivaraa polttonesteidenkin osalta. Pitkäksi todetut huoltovälit, pidemmäksi kuin mitä yleensä, eli reilusti kustannussäästöjä ja pidempiäkin matkoja maantielle. Vankka yhteensopivuus ympäristöystävällisiä katalysaattoriautoja varten.Tämä öljytuote on vankkaa saksalaista laatua, korkealle jalostettu synteettinen perusöljy joka ottaa mielellään edustavammakin keskiluokkaisen auton moottorin voideltavakseen. Tämän öljyn tuotanto perustuu nimenomaan erityiseen XTL-teknologiaan, ja sitä myöden se on entistäkin varmemmin yhteensopiva urheilullisten autojen bensiini- ja diesel-moottorien vaatimusten kanssa. Eurooppalaisten kriteerien ohella se täyttää käyttäjiensä korkeat vaatimukset ja teollisuudenkin tuotantolinjat ovat reilusti kohdallaan. Kustannuksia säästyy samalla kun menovettä ei turhaan kulu kampiakselin vääntämiseen vaan koneen nivelet liikkuvat ja liukuvat sulavasti kuin tango markkinoilla. Mikä parasta, pohjoisenkin Euroopan oloihin, kylmäkäynnistysominaisuudet ovat huippuluokkaa.

 

Nyt kipin kapin verkkokauppaan voiteluaineasioille ennen kuin tohina alkaa

 

Pienissä purkeissa tulee yleensä hienot asiat ja tämänkin tavallista parempi perusöljy myydään valmistajan mukaan jopa 4 litran kannuissa. Se tietää sitä, ettei ainakaan aivan heti tarvitse lähteä kauppaan tai huoltoasemalle uusia öljyjä ostamaan, vaan omalta varastohyllyltä voi tuikata muutamankin lorauksen uutta öljyä pataan porisemaan. Huoltamon tai korjaamon pitäjälle pienempi pakkauskoko on tietysti liiketoimintamahdollisuus, kun asiakkaille voi myydä muutamankin purkin kotiin vietäväksi, sen lisäksi että öljyt on vaihdettu, ja vaihtotyöt tehty, niin kyllähän sitä asiakkaan pitää muutamakin pullo saada matkaan, että on jotain kotiinkin vietävää. Tämä Fuchs Titan-GT1 0W-20 öljyjen luokka on suunniteltu nimenomaan urheilullisten autojen moottorien voitelemista varten, ja hyvä niin. Olkoonpa sitten bensiini- tai diesel-moottori, niin tämä synteettinen öljy kyllä pitää huolen että rivat ja nippulat ovat hyvässä kunnossa pitkälle loppukauteenkin saakka. Tervetuloa verkkokauppaan moottorioljy24.fi ostoksille, hinnat eivät ainakaan turhaan päätä huimaa ja toimituksetkin tapahtuvat reilusti ajallaan elleivät jopa tuota pikaa tai alta aikayksikön.