Osta FUCHS Titan GT1 5W-30 Moottorioljy

4 Tulokset
Oman auton valmistajan määritysten mukaan paremmat öljyt koneeseen

Silloin kun kysytään öljyjä jotka kestävät kunnolla menoa ja meininkiä, silloin kannattaa kääntää päät ja hiiret verkkokaupan suuntaan. Esimerkiksi tämä Fuchs Titan-GT1 5W-30 on sellainen tuote, joka pysyy verkkokauppamme suosiossa kaudesta toiseen. Ainakin niin pitkään kuin tuote on tarjolla, niin kannattaa tulla kauppaan ja tehdä tilauskin vaikka saman tien. Verkkokauppa löytyy nimellä Moottoriöljy 24 ja siellä on öljyjä kunnolla mistä valita. Tämä Fucks on yksi suosituimmista ja pistää tietysti paremmaksi jokaisella kierroksella. Tästä Fuchs Titan-GT1 5W-30 öljyjen sarjasta löytynee muutamakin tuote josta valita, toinen toistaa parempi tietysti ja jokainen suunniteltu nimenomaan tiettyihin automalleihin sopivissa kategorioissa. Toinen öljy täyttää tietyt laatuvaatimukset ja toinen jotkin toiset, oman auton valmistajan ehtoja ja vaatimuksia öljyn laadun ja ominaisuuksien suhteen kannattaa tietysti aina seurata. Merkkihuoltamossa kun asioi, niin kyllä tulee varmasti hyvät öljyt koneeseen. Muutaman euron voinee säästää kun itse ostaa tai jopa jos itse menee vaihtamaan. Modernin auton moottori on kuitenkin kovin monimutkainen, eikä sitä välttämättä tohdi itse mennä sorkkimaan. Sellaista se on öljyjenkin kanssa, eikä niitä enää nykyään jokaisen kauden päätteeksikään ole tarve lähteä vaihtamaan.

Kysytään sitten että miten on öljyjen laita, että laitetaanko purkkiin vai tynnyrissä

Tämä öljytuote on hienoa ainetta, ja täyttää vielä tavoitekriteeritkin kunnolla. Jokainen öljytuote on tietysti valmistajansa mukaan aina aikaisempaakin sekä kilpailijoitaan parempi, ja moni perustuu erilaisiin valmistajan patentoimiin teknologisiin ratkaisuihin. Tärkeä on katsoa että öljy täyttää ne kriteerit mitä oman auton valmistaja vaatii, ja että viskositeetti on myös valmistajan suositusten mukainen. Näin sitä tulee sitten varmasti valittua hyvät öljyt koneeseen, kun suositusten mukaan mennään ja pannaan parasta koneeseen. Verkkokaupassa on tietysti valinnanvaraa kunnolla, usein jopa enemmän kuin mitä missään kivijalkakaupassa koskaan voisi olla. Tuotekokojakin on kunnolla, isoja tynnyreitä huoltamoille, talleille ja vaikka mihin, pienempiä purtiloita sitten kotikäyttöön tai vain yksittäistapausten voiteluun. Tästä verkkokaupasta löytyy monet tuotteet eri kokoisissa erissä ja omaan käyttöön kannattaa ostaa sellainen joka riittää, ettei heti tarvitse lähteä uusia purkkeja ostamaan. Kun tekee kerralla isomman tilauksen, niin voi sitten rauhassa ajella ja vaihtaa öljyjäkin huolella, eikä tarvitse heti tehdä uutta tilausta. Kun sama tynnyri kestää pidempään, voi huoletta vaihtaa useammankin kauden öljyt koneeseen ja ajella niin että kelpaa irrotella. Hyvät öljyt eivät paakkuunnu tuosta vaan ja pysyvät notkeina vaikeissakin oloissa.

Verkkokaupasta vauhtia elämään — pikkurahalla paikat parempaan kuntoon

Ottakaa nyt ja laittakaa hiiri heiluen kohti verkkokauppaa. Muutamatkin Fuchs Titan-GT1 5W-30 öljyt kannattaa laittaa vaikka tilaukseen samoin tein, niin ettei sitten heti tarvitse lähteä uusia ostamaan. Verkkokauppa on ostamista varten ja kun kaikki öljyt on laitettu kunnolla riviin ja teemoittain, niin sitten on siitä hyvä valita ja vertailla, että mikä sopii omaan koneeseen paremmin kuin joku toinen. Oman auton valmistajan ohjeita kannattaa tietysti seurata tarkkaan, ja suunnata sitten verkkokauppaan moottorioljy24.fi