Osta FUCHS Titan Supersyn 0W-30 Moottorioljy

1 Tulokset
Uuden sukupolven voiteluaineet vähentävät kulutusta ja päästöjäkin vielä

Tämä Fuchs Titan-Supersyn 0W-30 moottoriöljy lupaa reilusti hyvää ja edullista, jos ei jopa enemmän kuin mitä kilpailijat koskaan tohtisivat tai mitä edeltäjäöljy aikoinaan oli. Kukin öljytuote on tietysti aina toinen toistaan parempi, ja valmistaja kertoo hyviä uutisia jokaisen purkin kyljessä. Toinen toistaan ehompia ja paremmin suoriutuvia öljytuotteita on myös Moottoriöljy 24 verkkokaupan hyllyt sekä tietokannat väärällään. Hyviä ominaisuuksia ostaja kaipaakin, eikä vähiten sitä, että kustannukset alenevat, vaan myös tietysti sitä, että polttonestettä kuluu aiempaa maltillisemmin ja että moottorin ikä pitenee. Ja kyllähän totta tosiaan hyvät liukasteaineet tuovat lähes moottorille kuin moottorille selkeästi lisää käyttöikää, jos ei muuta niin ainakin paremman käyntiäänen ja hurjat kierroslukemat silloin kuin kaasua päästetään koneeseen kunnolla ja annetaan sytyttimien iskeä kipinöitä oikein olan takaa. Ottakaa nyt ja ostakaa purkillinen tai pari hienoa Fuchs Titan-Supersyn 0W-30 moottoriöljyä, kätevästi verkkokaupasta edullisemmin kuin ehkä koskaan. Tätä öljyä valmistaja suosittelee esim. Renaulta RN0700 sarjan moottoreihin ja yleisestikin sen luvataan julkisuudessa täyttävän kategorian A5/B5 vaatimukset. Tällaista öljyä joka on niin hienoa ja halvallakin saatu, ei suositella sekoitettavan muihin öljytuotteisiin — eihän sitä kukaan pannullekaan laita sekaisin oliivi- ja rypsiöljyä. Sitten vaan koko koneen öljyt vaihtoon kerralla, niin johan tulee ainakin kriteerien ja määritysten mukainen annos voiteluainetta koneeseen. Johan jotakin, vanhankin koneen hyrinä nuorenee paremmin kuin ehkä koskaan, kun männät ottavat rennosti kierroksia liukasta sylinterin pintaa pitkin.

Tämä öljytuote on suunniteltu kestämään myös kylmiäkin kelejä

Valmistaja suosittelee tätä öljytuotetta julkisuudessa lähinnä tiettyihin Volvo-automalleihin, ja hyvä niin, onhan Volvo yksi maailman huippumerkeistä. Ja kyllä Volvolla kelpaakin huristella myös kylmissä keleissä, pakkasessakin voi hieman päästellä kaasua koneeseen ja kokeilla miten kone kulkee, kun on hyvät voiteluaineet koneessa, niin kyllä männät tekevät työtä käskettyä ja sytyttimet iskevät kipinää. Notkea koostumus lupaa rentoa menoa ja sähäkkyyttä koneeseen ja menovettäkin eli polttoainetta säästynee reilummin. Volvon sekä Renaultin öljykategorioihin sopivaa samanlaista öljyä saa hakea, tämä on hyvää sarjaa, jolla koneet pysyvät kunnossa ja meno jatkuu vakaasti läpi vaikeampienkin olojen. Tämän viskositeettiluokan ja tuotemerkin puitteista löytyy muitakin tuotteita, esim. erityinen LONGLIFE variaatio. Erityisesti BMW LONGLIFE-01 kategoriaan suunniteltu pitkäkestoinen öljytuote lupaa hyvää kestävyyttä ääriolosuhteissakin, ehkä jopa Siperiassakin saakka. Kaupungissakin kelpaa tällä kulkea, mikä ettei, vaikka hieman viileämpääkin olisi tai mitä. Tämäkin öljytuote laittaa aiempaa paremmaksi, eikä suotta kustanna sen enempää vaan tunkeutuu tiukasti jokaiseen pienimpäänkin koloon ja moottorin uumeniin. Näin moottori tulee nopeasti voideltua kylmäkäynnistyksenkin jälkeen eikä kovat rautapinnat raavi toisiaan ruvelle. Kone pysyy paremmassa kunnossa ja kestää kunnolla kulutusta ja menoa.

Tästäkin kategoriasta löytyvät öljytuotteet kaikki kätevästi netistä

Öljyjen etsimisen ja valinnan ei tarvitse olla niin vaikeaa puuhaa kuin ehkä moni tavallisten talviöljyjen käyttäjä ajattelee. Näin halvalla kun ostaa laatuöljyt, niin varmaa on ainakin se, että hyvää lientä on tulossa koko koneen täydeltä. Moottori varmastikin oikein pärähtää kunnolla käyntiin kun saa sisäänsä lorauksen kunnon kastiketta, jonka ansiosta seinämät sekä kolot heräävät kuin uuteen eloon. Nivelet taipuvat ja elävät kuin nuoret koiraat savannilla, pomppivat sinne tänne kun on uudet voiteluaineet roiskittu koneen kolot täyteen. Ostakaa nyt Fuchs Titan-Supersyn 0W-30 öljyt kätevästi verkkokaupasta moottorioljy24.fi