Osta FUCHS Titan Supersyn 5W-30 Moottorioljy

1 Tulokset

Nämä öljyt ovat valmistajankin mukaan korkeinta laatua henkilöautoille ja kevyenkin tavaraliikenteen tarpeisiin

 

Tämä Fuchs Titan-Supersyn 5W-30 öljytuote on oiva sekoitus perusöljyjä sekä lisäaineita joilla sen koostumus on saatu kohotettua sille tasolle, mille sen kuuluukin tulla. Niin on hyvä viskositeetti, että kyllä kelpaa kulkea ja olla kunnolla. Tämä moottoriöljy sopii Mercedez-Benz kategoriaan 229.3 sekä Volks-Wagen 502.00 sekä 505.00 standardin mukaisiin voiteluvaatimuksiin. Muitakin on ja API SL/CF kategorian mukaan mennään, niin että tästä Moottoriöljy 24 kaupasta löytyy tämänkin merkki ja öljytuote pohjoisen Euroopan tarpeisiin siinä missä eteläistenkin seutujen. Eurooppa on tätä nykyä yksi yhtenäinen markkina-alue, sääntelykin yhdistyy, ja renkaiden sekä öljyjen osalta kriteerit ovat yhä lähempänä toisiaan. Näin onkin hyvä olla, että Milanossa myyty öljy ei ole kummempi kuin Muoniossakaan, tietysti paikalliset olosuhteet kannattaa ottaa huomioon, vaikka nykyään sanotaankin, ettei kovassakaan pakkasessa oikeastaan ole enää tarve erillisille kausiöljyille, on vaativat ja erityiset olosuhteet luonnollisesti otettava huomioon jos ei vain renkaiden osalta niin myös siihen liittyen että millä liemillä sitä kone ja pytty voidellaan. Kuten tähän aikaan sopii, tämäkin Fuchs Titan-Supersyn 5W-30 öljytuote sopii hyvin moderneihin ympäristötietoisiin koneistoihin, joissa on usein katalysaattorit sekä muut päästöjä vähentävät laitteistot enemmänkin kuin vain vakiovarusteina pantu paikoilleen jo tehtaan ovella.

 

Näistäkin syistä tätä öljytuotetta on jo pantu positiivisesti merkille maailmallakin saakka

 

Öljyseoksen erityistä suojaa tuovat ominaisuudet ja komponentit varmistavat sen, että sylinterit, männät ja venttiilit kaikki pysyvät optimaalisessa iskussa, vaikka aikaakin kuluisi ja kilometrejä Koostumus pysyy optimaalisena sekin, siten että voiteluaine liikkuu notkeasti ja ulottaa voiteluvoimansa mahdollisimman pikaisesti koko koneen uumeniin. Hyvälaatuinen öljyseos varmistaa myös sen, että huoltovälit pysyvät pitkinä, niin että kustannuksiakin säästyy kun ajokilometrien hyötysuhde pysyy korkeana kaudesta toiseen. Tämä öljytuote on valmistajan tietojen mukaan hyvinkin sopiva myös pohjoisen Euroopan talvisiin oloihin, ja lupaahan se jopa että kylmässä öljy ei pahemmin kohmetu, vaan lähtee tuota pikaa kunnolla liikkeelle ja voitelee koneen sokkelot, rivat ja nivelet pikapikaa hetkessä kuntoon, heti ensimmäiseltä kierrokselta ja niin että voiteluteho jatkuu varmasti perillekin saakka. Saksalaista osaamista saa nyt isossakin purkissa, ja jopa 205 litran tynnyrissä. Käyttökohteista tärkeimmät ovat henkilöautot sekä kevyt tavaraliikenne, bensiini tai diesel-moottoreille.

 

Tämä öljytuote tunnettaan Euroopan itärajoillakin ja tuonnempana

 

Saksalainen öljyteollisuus tuottaa purkkeja jos jonkinmoisia. Tuotteita on ja laatua riittää, ja mikä parasta, kauppa käy myös toiseen suuntaan. Saksalainen anti öljytuotteiden jalostukseen ja tuotteistamiseen liittyy nimenomaan tarkkaan laatukriteeristöön ja tuotannon tehokkuuteen. Sellaista on se kun Eurooppa herää henkiin. Osta nyt edullista Fuchs Titan-Supersyn 5W-30 moottoriöljyä kätevästi netistä. Tämän helpompaa voisi ostaminen tuskin olla. Verkkokaupassa moottorioljy24.fi öljyjä on tarjolla reilusti ja Fucks merkki on yksi niistä jotka pysyvät suosiossa kausi toisensa perään. Hienot ominaisuudet ja koneen herkkiä rautapintoja sekä niveliä hellävaraisesti kohteleva koostumus tietää sitä että käyttöikää tulee reilusti ja kustannuksetkin pysyvät sitä myöden kurissa — kunhan säädösten ja auton valmistajien ohjeiden mukaan mennään myös eikä turhaan lipsuta.