Osta FUCHS Titan Supersyn 5W-40 Moottorioljy

2 Tulokset

Tämä laadukas öljy tuo parempaa laatua kevyempään hintaan muitta mutkitta

 

Tuskin on Fuchs Titan-Supersyn 5W-40 öljyt kaadettu koneeseen, kun jo matka sujuu mukavammin, halvemmalla ainakin mennään, hienosti, jos ei jopa edullisemmin ja pidemmälle. Tämä öljytuote on kuin tekemällä tehty henkilöautojen ja kevyen tavaraliikenteen tarpeisiin, hyvästä perusöljypohjasta ja juuri sopivalla lisäaineseoksella täydennettynä. Tämän öljyvalmisteen lisäaineet ovat hyvin valittu, niin että voiteluominaisuudet säilyvät hyvinä vaikeissakin olosuhteissa, kylmällä kun kone käynnistyy, tämä öljy on heti valmiina ja nousee syvänkin sylinterin pohjalta hetkessä ja levittäytyy koko koneen täydeltä joka rivan ja nivelen luo pitäen huolta siitä että kone toimii eikä kolise. Rauta liikkuu sujuvasti, liukuu toista pintaa pitkin, nivelet vääntyvät ja kääntyvät kuin ballerinat lavalla, kun on uudet öljyt hankittu Moottoriöljy 24 verkkokaupasta koneeseen. Tämän Fuchs Titan-Supersyn 5W-40 öljyn valmistajankin mukaan sen ominaisuudet ovat poikkeuksellisen hyvät, sellaiset jotka tuskin jättävät toivomisen varaa, vaan jotka toimivat kunnolla ja tekevät tehtävänsä vaikka lähes mikä olisi.

 

Näistäkin ominaisuuksistaan tämä öljy tunnetaan maailman ääriä myöten

 

Öljyn yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tietysti vakaat ominaisuudet, että kylmällä öljy on nopeasti notkeassa kunnossa ja toisaalta kuumalla kelillä se pysyy hyvässä iskussa eikä juoksetu tai paakkuunnu hetkessä sekään. Hyvä öljy pitää vielä moottorin puhtaanakin, ei levitä hiukkasia sinne tänne vaan puhdistaa pinnat samalla kun voitelee.. Tuotteelle ominainen viskositeetti, notkeus, säilyy vaativimmissakin olosuhteissa vakaasti kuin mikä. Valmistuksen pohjalla käytetty perusöljy on uusinta uutta jalostustyötä ja sillä on aivan erityisen hyvät viskositeetin säilyttävät ominaisuudet. Vain vähän vaihtelevat voiteluominaisuudet tietävät harvaa huoltoväliä, kunhan auton valmistajan ohjeiden puitteissa pysytään. Tämä öljyvalmiste sopii moneen menoon, ja lähes moottorin kuin moottorin voitelemiseen — olipa sitten turboahdin tai ilmakehän paineeseen perustuva mekanismi kyseessä. Ja mikä parasta, tässä öljyvalmisteessa ei hinta ainakaan aiheetta päätä huimaa, vaan halvalla lähtee voiteluaineet lähes jokaisen automallin tarpeisiin sopivien ominaisuuksien kera.

 

Halvoista hinnoista huolimatta hyvin hienosti ominaisuuksia

 

Tämän öljytuotteen ominaisuuksiin kuuluu valmistajankin mainoskuvailujen mukaan mainittu vähäinen reaktio lämpötilavaihteluihin sekä vakaa kemiallinen koostumus tietysti. Nämä ovatkin sellaisia ominaisuuksia joita monet öljytuotteet lupaavat ja joita monet autoilijat kaipaavat, mutta tässä Titan öljyjen sarjassa lupaukset pitävät saksalaisella tyylillä eikä mistään tingitä vaikka varaakin ehkä olisi. Osta nyt Fuchs Titan-Supersyn 5W-40 moottoriöljyjä vaikka muutamakin purkki varmuuden varalle, eipä sitten tarvitse ainakaan heti mennä uusia ostamaan, kun on varastossa mistä ottaa täydennystä kun on uusien öljyjen vaihtamisen aika. Verkkokaupasta moottorioljy24.fi löytyy reilusti mistä valita, ja jos onkin oma verstas tai huoltopiste missä palveluita tarjota, niin hyvä on jos hyllyillä on öljypurkkeja, ei vain esittelemistä varten, vaan myös sitä silmällä pitäen, että sitten kun asiakkaita tulee, niin on valmiina öljyt mitkä vaihtaa vanhojen nahistuneiden tilalle.