Osta GM OPEL 5W-30 Moottorioljy

1 Tulokset

Voiteluaineet viimeistä huutoa oleviin bensiini- ja dieselmoottoreihin

 

Tässä viskositeettiluokassa GM-OPEL 5W-30 öljytuotteita muutamatkin mistä valita, yksi niistä huippusuosittu ja maailmallakin tunnettu Dexos2 lisänimellä Vauxhall. Tällainen huipputuote, eikä sitä kannata jättää huomiotta. Verkkokaupasta Moottoriöljy 24 löytyy tämänkin viskositeetin mukaisia Opel/GM öljyjä reilusti, ja valikoimat täydentyvät tietysti tämän tästä. Jos tällä hetkellä onkin vain yksi tai muutama tämän sarjan tuote tarjolla, niin ei hätää, kyllä näitä sitten tulee kun tarjonta päivittyy ja uusia tuotteita tulee tehtailta markkinoille. Tämä Dexos2-öljytuote on suunniteltu nimenomaan GM valmistajan moottoreihin tai autoihin (engl. General Motors). Ensimmäisistä kilometreistä muistuttava huipputuote pitää varmasti huolen koneesta aivan kuin ensimmäisiä askelia ottaisi. Dexos2 on tarkka tuotemääritelmä, aivan kuten monet muut teollisuusstandardit ja se lupaa hyvää GM-moottoreille. Voiteluaineen koostumus kestää tietysti optimaalisella tavalla juuri näiden moottorien käytössä. Lämpötilan sietokyky ja notkeusominaisuudet vaikeissakin olosuhteissa, jopa ympäri vuoden, ovat moottoriöljyn eräs kriittisimmistä ominaisuuksista.

 

Puhtaampi moottori ja pidemmät huoltovälitkin vielä

 

Jokainen öljy on erilainen ja jokaine moottori tarvitsee juuri parasta mitä markkinoilta on saatavilla, että tuoreus pysyy koneessa hyvänä, pinnat sileinä ja sylinterit hyvässä iskussa. Kylmällä kun käynnistellään, pohjoisessakin tuttu ilmiö joka vuosi, niin kyllä hyvä alkuperäisen kaltainen öljy muistuttaa hyvin siitä että miten käy jos on kunnon liemet koneessa. Tahmea tahna panee vain vastaan, mutta hyvä voiteluaine herää heti henkiin ja voitelee tehokkaasti jokaisen solan ja sopukan kuin tuosta vaan. Kitkaa on vain vähäisesti, niin että hippulat vinkuvat kunnolla ja moottorit kuin moottorit käynnistyvät kylmälläkin säällä aivan kuin itsestään, sen kummemmin polkematta ainakin jos ei muuta. Tätä öljytuotetta suositellaankin maailmalla jo, tähtiäkin kertynyt ja pisteitä, se tietää tietysti sitä, että hyvää on tulossa ja halvalla mennään. Kun huoltovälitkin ovat sopivan pituisia, niin ei sitten ainakaan tarvitse kesken matkan pysähtyä tienposkeen öljypurkkien kanssa lantraamaan, kun on pitkät huoltovälit ja aina tietää missä mennään. Moottorin valmistajan ohjeiden ja määritysten mukaan kun mennään, niin ei hätää, kyllä tämä voiteluaine voitelee tiukatkin paikat kunnolla ja pitää pahatkin pinnat hyvässä rasvassa.

 

Tällainen huipputuote nyt kätevästi verkkokaupasta pikkurahalla poikineen

 

Suosittu ja haluttu GM-OPEL 5W-30 öljykategoria osuu helposti sellaisiinkin autoihin kuin Opel Minerva 2007. Monia muitakin on ja lisää tulee, sellainen on hyvä perusöljy ja paremmaksi menee kerta toisensa perään. Innokkaat asiakkaat ja autoilijat ovat kuitenkin jo innostuneet maailmalla kehumaankin tätä tuotetta ja tähtiäkin on jaettu oikein olan takaa. Verkkokaupasta moottorioljy24.fi löytyy huippuöljyt reilumpaan hintaan ja varmasti paremmin ehdoin kuin monet muut. Tästä on helppo valita öljyt Opeliin. Onpa sitä jopa maailmalla kehuttukin, että yli sata tuhatta kilometriä saa ajaa, eikä tarvitse öljyjä vaihtaa sen useammin kuin seitsemän tuhannen kilometrin jälkeen. Oli niin tai näin, kokemuksia aina kertyy ja kannattaa kuunnella asiantuntijoita sekä tehdä ammattilaisen kanssa huolto-ohjelma kuntoon, ettei sitten pääse käymään niin, että kovin paakkunainen öljy täyttää koneen tai lisää aiheettomasti käyttökustannuksia kun mäntä panee vastaan ja sylinteri kitisee. Tällä GM-Open alkuperäisöljyllä on hyvä mennä, kuin uudella ajaisi.