Osta GM OPEL Moottorioljy

1 Tulokset

Alkuperäsiöljyt Opeleihin ja General Motorsin autoihin

Alkuperäiset GM-Opel öljyt autoosi löydät nyt edulliseen hintaan netistä Moottorioljy24.fi verkkokaupasta. Laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydät helposti ja vaivattomasti öljyt niin autojen alkuperäisiltä valmistajilta kuin myös tunnetuilta ja laadukkailta öljyjen valmistajilta. Koska öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä autosi moottorin toiminnassa, ja se näyttelee erittäin tärkeää roolia useissa moottorin toiminnoissa, kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy. Oikean öljyn valinnassa etsintä kannattaa aloittaa autosi käyttöohjeesta, sillä sieltä löydät kaikki öljyltä vaaditut ominaisuudet listattuna. Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös etusivultamme löytyvää hakutoimintoa, jonka avulla pystyt helposti etsimään juuri sinun autoosi sopivan öljyn syöttämällä hakuun autosi merkin, mallin sekä moottorin tyypin. Valikoimastamme löydät öljyt kaikkiin markkinoilta löytyviin automalleihin sekä merkkeihin. Öljyllä on erittäin tärkeä rooli moottorin toiminnassa. Ohuen öljykerroksen avulla moottorin metalliset osat pysyvät suojassa hapen haitallisilta vaikutuksilta, kuten korroosiolta ja hapettumiselta. Öljykerroksen tärkein tehtävä on kuitenkin pienentää osien välistä kitkaa. Hyvin voitelevat öljymolekyylit takertuvat tiukasti kiinni metalliosien pintaan, pienentäen näin osien välistä kitkaa merkittävästi. Samalla öljykerros myös estää metallisten osien toisiinsa hankautumisen. Kun öljykerroksen avulla saadaan moottorin sisäistä kitkaa pienennettyä, tarkoittaa se käytännössä tietysti sitä, että moottorissa pienempi osa tehosta menee hukkaan lämpöä. Näin polttoaineen kulutus pienenee ja samalla sitä kautta myös auton hiilidioksidipäästöjä saadaan pienennettyä.

Öljy hoitaa useaa eri virkaa moottorissa

Voitelun ja moottorin suojaamisen lisäksi GM-Opel öljyt myös samalla huolehtivat moottorin puhtaanapidosta sekä auttavat moottorin jäähdytysjärjestelmää. Moottorin normaalin toiminnan aikana sylintereistä pääsee aina virtaamaan pieni määrä epäpuhtauksia moottorin puolelle. Tällaisia epäpuhtauksia ovat esimerkiksi karsta sekä noki. Nämä epäpuhtaudet sitoutuvat öljyyn, ja lopulta kulkeutuvat öljyn mukana öljynsuodattimeen. Karstasta ja noesta johtuu käytetyn moottoriöljyn musta väri. Samalla kun öljy virtaa moottorissa öljy sitoo itseensä myös lämpöä. Lämpö kulkeutuu öljyn mukana moottorin keskiosista moottorin reunoille, josta se pääsee siirtymään ulkoilmaan. Useita moottorit käyttävät erillisiä öljynlauhduttimia, joiden avulla lämmön vaihtumista öljystä ulkoilmaan saadaan tehostettua.

Öljyt kaikkiin automerkkeihin

Verkkokauppamme laaja valikoima kattaa öljyt ja voiteluaineet kaikkiin markkinoilta löytyviin autoihin aina edullisin hinnoin. Esimerkiksi alkuperäiset öljyt BMW, Nissan, Mazda sekä GM-Opel autoihin löydät nyt valikoimastamme. Löydät meiltä öljyt myös tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä kuten Total, Mobil-1 sekä Repsol. Jos oikean voitelutuotteen löytäminen tuottaa sinulle ongelmia, tai jos et ole varma tuotteen sopivuudesta autoosi, voit ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Ystävällisillä asiakaspalvelijoillamme on useiden vuosien kokemus erilaisten voitelutuotteiden ja auton osien parissa toimimisesta, ja heidän avullaan oikeat tuotteet löytyvät helposti ja vaivattomasti. Öljy ja sen voiteluominaisuudet heikkenevät ajan kuluessa öljyyn sitoutuvien epäpuhtauksien ja öljyn kemiallisen hajoamisen takia. Siksi öljy tuleekin vaihtaa uuteen valmistajan suositteleman aikataulun mukaisesti. Voit tarkastaa öljyn oikean vaihtovälin autosi ohje- tai huoltokirjasta.