Osta HIGH PERFORMER Moottorioljy

72 Tulokset

Laadukkaat öljyt kattavasta valikoimasta

Moottorioljy24.fi, on verkkokauppa, josta voit tilata moottoriöljyn kaikkiin tarpeisiisi. Tarjoamme todella laajan valikoiman öljyjä ja voiteluaineita kaikilta huippumerkeiltä, kuten High Performer, Castrol, Repsol ja Total. Voit käyttää helppoa haku-toimintoa etusivullamme, jonka avulla pystyt selvittämään mitä öljyä tarvitset autoosi. Syötä hakuun autosi merkki, malli ja moottorityyppi niin etsimme sinulle juuri oikean öljyn.

Moottoriöljyllä on useita tärkeitä tehtäviä

Ilman moottoriöljyä autosi moottori ei toimisi kovin pitkään. Moottoriöljy muodostaa metalliosien päälle voitelevan kalvon, joka vähentää kitkaa ja suojaa osia ennenaikaiselta kulumiselta. Se suojaa osia myös hapen aiheuttamalta korroosiolta ja siirtää lämpöä pois moottorista jäähdyttäen samalla osia. Kiertäessään moottorissa öljy myös poimii mukaansa epäpuhtauksia ja pieniä partikkeleita, jotka kulkeutuvat öljynsuodattimeen. Näin öljy siis samalla puhdistaa epäpuhtauksia moottorista. Moottoriöljy valmistetaan jalostamalla raakaöljyä. Siihen lisätään kasvipohjaisia hiilivetyjä ja estereitä sen voiteluominaisuuksien parantamiseksi. Usein myös pesu- ja puhdistusaineita lisätään öljyn sekaan estämään sen saostumista. Kaikissa moottoreissa käytetään öljyä, mutta eri moottorit vaativat öljyltä erilaisia ominaisuuksia. Esimerkiksi öljyn paksuus eli viskositeetti tulee olla sopiva moottorille ja käyttöolosuhteille. Kuumissa olosuhteissa tarvitaan hieman erilaisia ominaisuuksia kuin kylmissä, joten myös olosuhteet vaikuttavat öljyn valinnassa.

Öljyt kaikkiin laitteisiin

Etsitpä sitten öljyä autoosi, moottoripyörääsi tai kuorma-autoosi, löydät takuuvarmasti kaipaamasi tuotteen meiltä. Kattava valikoima öljyjä ja voiteluaineita tunnetuilta valmistajilta kuten High Performer, Total, Castrol ja Repsol löytyvät kätevästi verkkokaupastamme. Löydät meiltä myös erilaiset tuotteet auton hoitoon, kuten pesuaineet, puhdistussaven ja vahat auton maalipinnan suojaamiseksi. Voi tilata myös tuulilasin pesunesteen ja jarrunesteen samalla ja säästät näin aikaa, rahaa ja vaivaa. Olitpa sitten sunnuntaiautoilija tai ratoja kiertävä rallikusi, takaamme että löydät tarpeisiisi soveltuvat tuotteet meiltä!