Osta HIGH PERFORMER 10W-40 Moottorioljy

7 Tulokset

Suosittu viskositeetti ja monta tuotetta josta valita

Tämä viskositeettikategoria on suosittua sarjaa maailmankin markkinoilla ja tämä öljyjen huippumerkki "High Performer" on jo kerännyt mainetta sekä kunniaa laatunsa, mutta myös edullisten hintojensa vuoksi. Ja kun verkkokaupasta "Moottoriöljy 24" ostaa voiteluaineet, niin kyllä voi olla varma ainakin siitä, ettei liikaa maksa turhan päiten. Nämä öljyt ovat laatua täynnä ja saksalaisen autoteollisuuden selkänoja on vahva sekä tukeva. Turhaan ei ole pantu panoksia etiketteihin, vaan kaikki mikä on käytettävissä ollut on pantu tuotekehitykseen ja tuotantoon. Se tietää tietysti sitä, että laatua on tulossa varmasti koko rahalle. Huippusuosittu High-Performer 10W-40 kategoria sisältää useammankin tuotteen josta ammattilainen, harrastelija sekä tavallinen sunnuntaikuljettajakin voi valita kelpo voiteet tiukkojakin paikkoja voitelemaan. Jokainen öljytuote on erityisesti kohdennettu vastaamana tiettyjen laatukriteeristöjen ja laatuluokkien vaatimuksia, ja kukin on tietysti kaltaisiaan parempi, edeltäjistään aina pannut paremmaksi — näinhän se on, että kehitys kehittyy ja öljytuoteetkin tarjoavat aina vain parempaa suojaa moottorin herkille metallipinnoille, nivelille ja navoille.

Oikeat öljyt uusimpiinkin moottorimalleihin edullisesti

Esimerkiksi hieno "TS" öljytuote tässä viskositeettikategoriassa tarjoaa juuri sitä, mitä monet kaipaa. Laatukriteeristöt täyttyvät niin muutamassakin Mercedes-Benz ja Volkswagen laatukategoriassa kuin monien teollisuusstandardrienkin osalta. Tämä "TS" öljytuote lupaa hyvää talvisuorituskykyä, niin että kylmäkäynnistyksetkin sujuvat notkeasti kuin mitä nyt vaikka nuori gepardi nousisi savannilta ylös juoksemaan. Siinä ei kulu tovikaan, kun nivelet ovat notkeina ja laukka juoksee. Näin se käy myös hyvän öljyn kanssa, että voiteluteho on heti niin hyvä kuin vaan nyt olla voi. Toisaalta, toinen hieno tuote "SHPD" on optimoitu tuomaan hyvää voitelutehoa sellaisten automerkkien öljylaatuluokiin, kuin MAN, Volvo ja Scania. Tällä öljytuotteella isommatkin turboahdetut linja- tai pakettiautot pysyvät hyvässä iskussa, eikä tavallisten henkilöautojenkaan kuljettajien tarvitse jäädä tienposkeen heiluttelemaan.

Puolisynteettinen UHPD öljytuote jopa 120000 kilometrin huoltovälejä varten

Laatu kysyy kestävyyttä, eikä säästäväisen autoilijan tule tinkiä siitä kuinka pitkälle ja äärimmilleen ominaisuudet ovat mahdollista viedä. Huoltovälin pituus kertoo paljon siitä miten kustannuksille käy, joten onhan jo päivän selvää se, että jos pitempään saa samoilla öljyillä ajaa, niin se tuo suoraan kustannussäästöjäkin sitten saman tien. Huoltamollakin jää enemmän aikaa suurempien tilaustöiden tekemiseen, ettei pelkkien öljyjen vaihtamiseksi tarvise asiakkaita pyytää sisään talliin ajamaan. Öljyjen kanssa kannattaa aina noudataa moottorin valmistajan ohjeita ja neuvoja, ja jos niiden puitteissa pysytään, niin mitä ettei, jopa tämänkin pituiset huoltovälit ovat poikaa. Eikä tässä vielä kaikki, sillä suosittu High-Performer 10W-40 öljyjen kategoria päivittyy jatkuvasti ja muitakin tuotteita on tarjolla maailman markkinoilla jo tänään, jos ei jopa huomennakin. Verkkokaupasta moottorioljy24.fi löydätte, arvon ihmiset, uusinta uutta voitelumarkkinoilta, hienoja tuotteita, niin että saatte edullistakin edullisemmin, jos ette jopa pikkurahalla, piukatkin paikat hyvään rasvaan helposti kuin tuosta vaan.