Osta HIGH PERFORMER 5W-30 Moottorioljy

10 Tulokset

Suosittu öljykategoria on täynnä huippputuotteita

Tuskin on sellaista öljyviskositeettiluokkaa maailmalla joka päivä nähty, joka olisi innoittanut öljytuotteiden valmistajat tuomaan markkinoille näinkin monta erillista tuotetta, purkkia ja purtiloa. Autojen moottorienkin valmistajat osaltaan vaikuttavat voiteluainemarkkinoihin, sillä kukin mootorivalmistaja määrittelee moottorillensa sopivat laatukriteerit, minimi- ja maksimiarvot, joista sopivan öljytuotteen ei ole soveliasta pahasti poiketa. Tämä High-Performer 5W-30 öljykategoria on suosittua sarjaa, ja Moottoriöljy 24 verkkokaupasta saatte varmasti hankittua tämänkin kategorian mukaiset öljytuotteet edullisemmin kuin ehkä mitkä. Näin helppoa kun on ostamisen ilo, niin kyllä kannattaa laittaa muutamatkin purkit ja purnutkat tilaukseen. Vaikka olisi vain harrastelija kyseessä, niin näin edullisia öljyjä kannattaa kyllä hankkia vaikka varastoon. Eihän sitä koskaan tiedä, että jos vaikka naapurista joku tulee öljyjä lainaamaan. Hätä ei ole tämän näköinen, jos on avuliasta miestä mäessä auttamassa lainaöljyjen kanssa eteenpäin.

Jokainen on toistaan parempi ja kategorioiden viitearvotkin kohdallaan

Katsokaapa vaikka, miten tämän kategorian öljytuote "Kombi" täyttää hienotkin kriteerit mennen tullen. Niin tekee moni muukin, mutta tämä tuote on lisäksi valmistettu täyttämään tietyt Volkswagen, BMW ja Mersedez-Benz laatukriteerit. Näin hyvin ei asiat tuskin voisi ollakaan, kun sama öljy tuo hyvän suojan koneelle, pitää vielä ympäristöstäkin huolta ja huoltovälikin pysyy optimaalisen pitkänä. Kunhan valmistajan viitearvojen ja kategorioiden mukaan mennään, niin hyvä niin, kyllä moottorille tulee sitten helposti jopa lisää käyttöikää, kuluminen on ainakin paremmin ennustettavalla tasolla, jos ei muuta. Samoin sitten, tämän öljykategorian puitteista löytyy sellainenkin tuote, kuin "Longlife 3", joka ei turhaan säästele kehujaan. Muutamatkin laatukriteeristönsä täyttämällä tämä öljytuote lupaa hyvää ympäristölle sekin sekä pitkiä vaihtovälejä myös, ja mikä parasta tämä öljytuote myös lupaa pitää moottorin puhtaampana ja huolehtia vielä jopa siitä, että sen käyttöikäkin muodostuu pitkäksi.

Verkkokaupasta öljyt jopa 120000km huoltovälejä varten

Pitkät huoltovälit tuskin ovat ongelma eikä mikään, kun moottorin valmistajan ohjeiden ja määritysten mukaan mennään. Tämän High-Performer 5W-30 öljykategorian puitteista löytyy myös erityinen ja hieno UHPD öljytuote, joka oikein sanomalla sanoo edustavansa uusinta uutta sukupolvea, mitä tule voiteluaineisiin ja autoteollisuuteenkin tietysti sitten. Jokainen tuote tietysti mainostaa olevansa kaltaistensa joukosta paras, mutta tällä tuotteella on väitteensä tukena ainakin se tosiseikka, että se täyttää useammankin kuin vain muutaman autovalmistajan öljylaatukriteeristön, ainakin näin mitä nyt he itse ilmoittavat. Meiltä moottorioljy24.fi verkkokaupasta löydätte hienoakin hienommat varusteet sekä tarvikkeet, öljyt ja voiteluaineet ryhdikkääseenkin menoon. Näin hyvillä öljyillä on hyvä mennä, ja tämä UHPD tuote, samaa viskositeettisarjaa, lupaa palvelevansa hyvin dieselmoottoreita, turboahtimella tai ilman, olipa sitten kyseessä tavallinen henkilö- tai pakettiauto, reilumpi bussi tai teollisuuden työkone. Näin hyvät öljyt saatte hankittu vain verkkokaupasta, tai jos oikein innostutte, niin voihan sitä omankin huoltamoliikkeen pistää pystyyn, ja tilata sitten varaston täyteen tavaraa, verkkokaupasta tietenkin, parempaan hintaan ja reiluin ehdoin, kuin tuosta vaan.