Osta HIGH PERFORMER Rasvat

2 Tulokset

Rasvat High-Performer vaativaan käyttöön

Voitelurasva on puolikiinteä tai puolinestemäinen aine, jota käytetään voitelussa. Se koostuu yleensä kahdesta eri osasta, jotka ovat voiteluun käytettävä öljy, ja seoksen sakeuttava aine, joka on yleensä esimerkiksi joku saippuan esteri. Rasvojen ominaisuuksiin kuuluu niiden alun perin korkea viskositeetti, joka pienenee rasvan asettamisen jälkeen. Kyseisen ominaisuuden avulla rasva toimii öljyn tavoin voiteluaineina. Viskositeetti, johon rasva asettuu, vastaa yleensä rasvaan käytetyn öljyn viskositeettiä. Myös muita puolikiinteitä voiteluaineita kutsutaan usein rasvoiksi, vaikka niissä ei olisikaan kyseistä ohentumisominaisuutta. Esimerkiksi yleisesti käytettyä vaseliinia ei luokitella rasvaksi. Rasvan käyttökohteina on yleensä sellaisia kohteita, joita voidaan voidella ainoastaan tasaisin väliajoin, ja joissa voiteluun käytettävä ohut öljy ei pysyisi paikallaan. Rasvoja käytetään usein myös suojaamaan osia vedeltä tai hapelta. Rasvojen kitkaominaisuudet ovat yleensä suuremmat kuin öljyillä niiden korkeamman viskositeetin ansiosta.

Rasvat High-Performer edullisesti netistä

Voiteluun käytettävät rasvat koostuvat aina kahdesta eri ainesosasta. Niihin kuuluu öljy tai jokin muu juokseva voiteluaine, sekä seoksen saostamiseen käytettävä saostusaine. Yleisiä saostusaineita ovat esimerkiksi erilaiset saippuat ja litium. Kun voitelurasva asetetaan rasituksen alaiseksi, ohenee se huomattavasti. Yleensä se ohenee lähes öljyn alkuperäistä viskositeettiä. Rasvan yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kuulalaakerit ja raskaiden koneiden akselistot.

Öljyt helposti netistä

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva kauppa, joka on erikoistunut moottoriöljyjen sekä muiden voiteluaineiden myyntiin. Valikoimastamme löydät tuotteet kaikilta tunnetuilta valmistajilta. Moottoriöljyn lisäksi valiokoimaamme kuuluvat erilaiset rasvat sekä polttoaineen lisäaineet. Löydät meiltä niiden lisäksi myös erilaiset puhtaanapitotuotteet, joiden avulla saat pidettyä autosi maalipinnan uudenveroisena. Valikoimamme kattaa tuotteet niin henkilöautoihin, moottoripyöriin kuin myös esimerkiksi kuorma-autoihin. Löydät meiltä tuotteet kaikilta tunnetuilta valmistajilta kuten Mobil ja Repsol.