Osta Hoitoaine

295 Tulokset

Mitä ovat autonhoitotuotteet?

 

Auton hoitotuotteisiin kuuluu pesuaineet, vahat, viimeistelyaineet, hajusteet ja muut vastaavat kemikaalit. Autoa kannattaa hoitaa, sillä auton kori kestää paljon kauemmin, mikäli sitä pestään säännöllisesti ja vahapinta suojaa maalipintaa muutenkin vaurioilta. Hajusteilla voit luoda auton siivouksen jälkeen vielä viimeisen silauksen. Vieno marjainen tuoksu tuntuu luksukselta, ja palkitsee siivouksesta. Viimeistelyaineet ovat aineita, joita ammattilaiset käyttävät auton pienien virheiden korjaukseen. Esimerkiksi paikkatussi ja värivaha ovat tälläisiä. Näitä voi käyttää myös itse, ja silloin pääsee reilusti halvemmalla, kuin ammattilaiselle vietäessä.

 

Mihin näitä tuotteita tarvitaan?

 

Auton pesu on tavallisin käyttötarkoitus, seuraavana on vahaus. Nämä toimenpiteet pidentävät auton maalipinnan ikää moninkertaiseksi, ja sitä kautta auton korin ikää. Auton pesu on tärkeää tiesuolan ja muiden vastaavien maalipinnalle rankkojen syiden vuoksi. Auton pohjan pesu on myös muistettava, sillä pohja alkaa ruostua, jos sinne kertyy esimerkiksi suolaista kuraa. Varsinkin keväisin tämä on tärkeää. Auton viimeistelyaineet ja hajusteet ovat luksusta, joita useimmat haluavat autoonsa varsinkin, jos auto on uusi tai poikkeuksellisen siisti muuten. Autovahoja on useita erilaisia, ja niiden lisäksi vielä erilaisia kestopinnoitteita. Vahoja on erittäin helppoja ja vaikeampia ja kovempipintaisia. Vaikeat vahat vaativat hieman taitoa käyttäjältään, helpot eivät juurikaan. Helpotkin vahat jättävät mukavan kiiltävän pinnan. Se ei vain ole yhtä kova.

 

Miksi ostaa netistä?

 

Netissä on suuri valikoima ja halvat hinnat. Erikoisvahoja ja viimeistelyaineita on vaikeaa ostaa perinteisesti, sillä niitä ei aina myydä suoraan kuluttajalle. Netistä niitä kuitenkin saa, ja ne eivät enää ole liikkeiden yksinoikeus. Sen lisäksi netistä ostamalla saa tuotteet suoraan kotiin, eikä niitä tarvitse erikseen lähteä hakemaan. Suuri valikoima takaa kuluttajalle, että hän saa tarvitsemansa tuotteet juuri silloin kuin haluaa, eikä silloin kun sitä sattuu olemaan kaupassam saatavilla.