Osta Korjaamoiden käyttöön

35 Tulokset
Classic
Tuotenro.:OIL-491-1698
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Öljyt ja voiteluaineet netistä

 

Löydät erilaiset öljyt ja voiteluaineet korjaamoiden käyttöön netistä osoitteesta Moottorioljy24.fi. Auton korjaamisessa tarvitaan usein erilaisia tuotteita osien puhdistamiseen ja voitelemiseen. Yleensä puhdistusaine pakataan kätevään spraypakkaukseen, josta sitä on helppo käyttää. Valikoimastamme löydät erilaiset puhdistusaineet esimerkiksi moottorin, kaasuttimen ja jarrujen puhdistamiseen rasvasta ja liasta. Lisäksi löydät meiltä myös erilaiset aineet korin ruostesuojausta varten ja myös ruosteen poistamiseen metallipinnoilta. Valikoimamme kattaa myös erilaiset renkaan korjauksessa tarvittavat tuotteet. Erilaiset tiivistysaineet paikkaavat puhjenneen renkaan nopeasti ja tehokkaasti. Usein auton huoltotyössä tarvitaan erilaisia suihkepullossa olevia voiteluaineita. Ehkä tunnetuin tällainen voiteluaineiden valmistaja on WD-40, jonka vettä hylkivää ja näppärää voiteluainetta löytyykin lähes jokaisesta autotallista. Se on lähes yhtä monikäyttöistä kuin ilmastointiteippi, ja sitä kannattaakin pitää autossa mukana erilaisia voitelutarpeita varten. Autoista löytyy paljon kohteita, joita ei voida voidella öljyn avulla. Sellaisissa kohteissa käytetään usein rasvaa voiteluun. Rasva pysyy tehokkaasti paikoillaan, joten sitä ei tarvitse lisätä usein. Rasva tarjoaa erinomaiset voiteluominaisuudet ja sitä voidaan käyttää moninaisissa kohteissa. Esimerkiksi laakerit kaipaavat aika ajoin rasvan lisäämistä. Rasvan hyviin puoliin kuuluu sen laaja lämpötilaskaala, usein sitä voidaan käyttää muutamasta kymmenestä pakkasasteesta satoihin lämpöasteisiin.

 

Valitse tarpeeseesi sopiva voiteluaine

 

Korjaamoiden käyttöön valmistetut voiteluaineet ovat usein kestävämpiä parempia, kuin kuluttajille suunnatut tuotteet. Siksi ne sopivatkin hyvin myös normaalien autoilijoiden autotalliin. Erityisesti hieman tee se itse -henkeä omaavat autoilijat pystyvät tekemään monet auton huolto- ja korjaustöistä kotona esimerkiksi autotallissa. Voit silloin tilata kaikki tarvikkeet huoltoihin meiltä edullisin hinnoin.

 

Myös muut tuotteet autoiluun löydät meiltä

 

Autosta löytyy monia voitelukohteita. Tunnetuin niistä on varmasti moottori, jossa moottoriöljy suojaa ja voitelee moottoria ja sen sisällä liikkuvia metallisia osia. Joskus öljykylpy ei ole mahdollista toteuttaa, ja silloin tuleekin käyttää erilaista voitelutapaa. Yksi voitelutapa erilaisten nivelten ja laakereiden voiteluun on rasva, joka tarjoaakin erinomaiset voiteluominaisuudet useaan eri tarkoitukseen. Erilaisia notkeita ja vettä hylkiviä voiteluaineita käytetään tarkempaa voitelua vaativissa kohteissa kuten esimerkiksi auton lukossa. Löydät valikoimastamme kaikki tuotteet korjaamoiden käyttöön.