Osta KROON-OIL Moottorioljy

1 Tulokset
Tuotenro.:OIL-611-6185
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Kroon-Oil valmistaa laadukkaita öljyjä

Kroon-Oil on hollantilainen voiteluaineita valmistava yritys. Sen tuotevalikoimaan kuuluu autokäyttöön tarkoitettuja moottoriöljyjä, vaihteistoöljyjä, hydrauliikkaöljyä, rasvoja sekä muita voiteluaineita. Yritys valmistaa öljyjä ja muita voiteluaineita tavallisiin henkilöautoihin, moottoripyöriin sekä myös raskaamman kaluston käyttöön kuten linja- ja kuorma-autoihin sekä myös teollisuuden käyttöön sekä veneisiin ja laivoihin. Itsenäisenä öljyjen valmistajana yritys pystyy helposti vastaamaan markkinoiden kehitykseen. Yritys seuraakin tarkasti teknistä kehitystä öljyalalla. Sen lisäksi se valmistaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkailleen vaatimusten mukaisesti. Hollannissa valmistetut laadukkaat öljyt täyttävät kaikki kansainväliset tiukat standardit ja vaatimukset. Öljyjen lisäksi yritys myös tarjoaa tietoa ja teknisiä ratkaisuja kokonaisvaltaisesti. Autoihin tarkoitetuissa öljyissä on pakattuna monta ominaisuutta yhteen pakettiin. Voitelun lisäksi moottoriöljy johtaa lämpöä, puhdistaa, tiivistää, vaimentaa, suojaa ruosteelta, säästää polttoainetta ja ohjaa erilaisia toimintoja. Et ehkä tiennyt sitä, että öljyllä on näin monta tärkeää tehtävää autosi moottorissa. Oikean ja laadukkaan öljyn käyttäminen on ensisijaisen tärkeää, sillä sen avulla pääset pisteestä A pisteeseen B ja pystyt samalla myös takaamaan sen, että autosi moottori säilyy hyvässä kunnossa vuosien ajan.

Oikean öljyn valinta

Öljyjä löytyy markkinoilta useita erilaisia, ja myös Kroon-Oil valikoimasta öljyjä löytyy useaan eri lähtöön. Kaikki moottorit ovat erilaisia, ja niiden vaatimien öljyjen ominaisuudet vaihtelevat merkittävästi. Oikean öljyn valinta onkin tärkeää, sillä väärän tyyppinen öljy saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa kalliiseen moottoririkkoon. Oikean öljyn valinnassa kannattaa kääntyä ensin autosi käyttöohjeen puoleen. Sieltä löydät listattuna kaikki autosi öljyltä vaaditut ominaisuudet. Voit myös käyttää sivuiltamme löytyvää hakukonetta, johon voit syöttää autosi merkin, mallin sekä moottorin tyypin. Tämän jälkeen hakutoiminto näyttää kaikki autoosi soveltuvat öljyt, joista voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan öljyn. Laadukkaan öljyn avulla auton polttoaineen kulutusta pystytään pienentämään jopa useita prosentteja. Tämä onnistuu paremman voitelun ja pienemmän moottorin sisäisen kitkan avulla. Pienentyneen kitkan ansiosta pienempi osa moottorin osien kineettisestä energiasta menee hukkaan lämmöksi, ja suurempi osa tehosta saadaan käyttöön auton pyörille. Laadukas öljy myös avustaa autosi moottoria kylmäkäynnistyksessä. Öljyn tulee olla myös kylmässä lämpötilassa riittävän notkeaa, jotta se pystyy tarjoamaan riittävän voitelun kylmää moottoria käynnistettäessä. Laadukkaan öljyn valinnalla moottorin kestoa voidaan parantaa, sillä tutkimusten mukaan kylmäkäynnistys on eniten moottoria kuluttava toimenpide.

Tilaa laadukkaat öljyt netistä

Koska öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä, on ensisijaisen tärkeää, että valitset autoosi laadukkaan öljyn, joka pystyy voitelemaan ja suojaamaan moottoriasi tehokkaasti. Kroon-Oil on erinomainen valinta autoon kuin autoon. Yrityksen laajasta tuotevalikoimasta löydät öljyt niin moderneihin moottoreihin kuin myös klassikkoautojen useita vuosikymmeniä vanhoihin moottoreihin. Kun tilaat laadukkaat voiteluaineet nyt netistä, pystyt säästämään merkittävästi rahaa verrattuna kalliiden autokorjaamoiden ja huoltoliikkeiden öljyjen hintoihin. Moottorioljy24.fi tarjoaa laadukkaat öljyt kaikilta maailman johtavilta öljyjen valmistajilta nyt edulliseen hintaan.