Osta LIQUI MOLY 0W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Luotettvaa voitelukyvykkyyttä vaikeisiinkin koloihin

 

Moottoriöljyn tärkeimpiä ominaisuuksia on ehdottomasti sen kyky nopeaan levittäytymiseen kautta moottorin kaikkien kolojen ja notkojen. Nivelet ja nippulat, kaikki pitää saada hyvään rasvaan nopeasti, heti ensimmäisellä kierroksella kun kone käynnistyy ja iskee ensimmäiset kipinät kaasupilveen. Tämä Liqui-Moly 0W-40 kantaa lisänimeä Synthoil Energy, ja sen valmistaja lupaa julkisuudessakin sitä heti, että voiteluaine leviää nopeasti moottorin soliin viileämmässäkin säässä. Ostakaa nyt Moottoriöljy 24 verkkokaupasta hienot öljyt, joiden avulla moottori pysyy siistimmässä kunnossa, rautapinnat hyvässä iskussa ja kierroksia saa ottaa kunnolla niitäkin. Näin säästyy kustannuksiakin samalla, kun kone pysyy kunnossa ja huoltovälitkin hyvällä tasolla — kunhan valmistajan ohjeiden ja määritysten mukaan mennään, niin hyvä sitten on vaihdella öljyt vasta sitten kun ovat kuluneet puhki.

 

Hyvää vastustuskykyä moottorin kulumista vastaan

 

Mottori kuin moottori kuluu käytössä, kun tuhannet ja miljoonat kaasupanokset pamahtelee hienosti rytmissä ja matka etenee kaudesta toiseen. Olipa sitten pienempi henkilöauto tai ammattilaisen ajoneuvo kyseessä, niin kyllä kulumista on tiedossa, vaikka varovasti vain mentäisiin. Kovemmassa ajossa rautakin raapii rajummin pintoja toisiaan vastaan, mutta hyvin öljytty pinta suojaa hyvin herkkiä metalliosia. Tämäkin öljy tuo hyvin turvaa ja käyttöikää koneelle, niin on kestävä suojapinta että kyllä kelpaa polkea konetta ja pistellä menemään. Näin hyvä öljy auttaa samalla tietysti säästämään polttoainekustannuksissakin, ja sehän tietää sitten sitä ainakin, että kustannussäästöjänkin on tulossa, jos ei vain selvää puhdasta kahisevaa sitäkin. Tämä on muutamankin BMW, Ford ja Porsche-määrityksen mukainen öljytuote, joten öljynpaineen kestokyky ollee varmasti suositeltavalla tasolla myös näissä käyttökohteissa.

 

Verkkokaupasta öljyt myös turboahtimella varustettuihin koneisiin

 

Kaikki öljyt eivät ole samaa sarjaa, toinen on tietysti aina toistaan parempi, ja asettaahan se auton moottorin valmistajakin vaatimuksia sille, että mikä öljy on hyväksi ja mikä vähemmän niin. Valmistajan ohjeita ja määrityksiä kannattaa ja pitääkin tietysti aina noudattaa, jo pelkästään siksi, että käyttöikä säilyy hyvänä, mutta tietysti takuunkin vuoksi. Tämä öljytuote on tehty niin, että sen tomintaa on testattu myös turboahtimilla tai katalysaattoreilla varustetuissa moottoreissa. Tästä on hyvä valita oivat Liqui-Moly 0W-40 liemet koneeseen ja kun verkkokaupasta moottorioljy24.fi ostaa, niin halvemmalla saa varmasti kuin tavalliset rypsiöljyt marketista konsanaan. Tämä öljytuote on optimaalisesti suunniteltu tavanomaisiin henkilöautoihin, olipa sitten bensiini- tai dieselmoottori kysessä, turboahtimella tai ilman. Onko pitkää huoltoväliä hakusessa ja kovasti kilometrejä kalenterissä? Tässä saattaa olla hyvä tuote, josta kannattaa valita ja katsoa oikea omaan koneeseen.