Osta LIQUI MOLY 10W-30 Moottorioljy

1 Tulokset

Edullisempi Leichtlauf Special AA öljy tässäkin viskositeetiluokassa

 

Tuskin on sellaista moottoria tai konetta, joka ei voitelua kaipaa. Jokaisen moottorin valmistajan suosituslistalla on tietysti hyvän moottoriöljyn tunnistenumerot ja laatukriteerit, ja niiden mukaan kannattaa tietysti aina valita tuotteensa millä koneen öljyjä on lähdössä vaihtamaan. Jos tämä 10W-30 viskositeetti on se jonka mukaan mennään, ja Liqui-Moly 10W-30 on sellainen tuote josta löytyy sopiva mistä valita, niin hyvähän sitten on niin, kun ei tarvitse sen kummemmin miettiä vaan voiteluaineet saa tilattua kätevästi Moottoriöljy 24 verkkokaupasta aivan kuin tuosta vaan. Tuskin ehtii tiukka paikkakaan tulla, ennen kuin on jo tilaus tehty ja kohta on jo öljyjen vaihtaminen koneeseen ajankohtaista, jos ei jopa kalenterissa merkitty valmiiksi. Näin kuin menee, ja vaihtaa öljyt huoltovälin puitteissa, riitävän usein, niin kyllä sitten kustannuksiakin säästyy kunnolla eikä tarvitse sen kummemmin enää miettiä tai jäädä huoltamolle hyllyjen väliin arpomaan.

 

Jenkkiraudoille ja Aasialaisille moottoreille suunniteltu perusöljy

 

Tämän kategorian "Special Tec AA" tuoteperhe tuo valmistajansa mukaan reilusti hyvää suojaa koneelle, erityisesti Aasialaisille ja Jenkkiraudoille. Sellaisia huippumerkkejä, kuten Toyota, Mazda, Isuzu ja Daihatsu, sekä monta muuta, täyttää listaa niistä automerkeistä joita sen valmistaja suosittelee erityisesti käytettäväksi tämän öljyn kohteina. Valmistajan ohjeiden mukaan kun mennään, niin kyllä sitten varmasti ominaisuudet ovat siten kuten moottorin valmistaja on katsonut tarkoituksenmukaiseksi olla. Tämä erityinen öljytuote lupaa kaiken lisäksi auttaa vähentämään päästöjä ympäristöön, vähentää polttoaineen kulutustakin sekä tukee pidempien huoltovälien soveltamista auton huolto-ohjelman runkona. Tärkeintä tietysti on, että tällaisella huippuöljytuotteella koneen käynti on tasaista ja voiteluominaisuudet luotettavia sekä nopeasti koneen voitelevia kylmässäkin tai vaikeissa olosuhteissa. Luontevaa on, että tällainenkin moderni huippuöljy tukee hyvin toimintaa ja on testattu toimivaksi turboahtimella varustetuissa moottoreissa, siinä missä tietysti myös katalysaattorien kanssa. Tuskin on sellaista moottoria modernissa maailmassa nähtykään, ainakaan Pohjois-Euroopan kaduilla, joissa ei polttoprosessin pakokaasujen käsittelyasioita olisi huomioitu kuten pitää.

 

Verkkokaupasta nyt edullisemmin optimaalisen vakaata ikääntymistä moottorille

 

Kaikki koneet tietysti kuluvat kulumistaan, mutta täällaisen huippuöljyn avulla paikat pysyvät varmasti vakaana perillekin saakka. Tämän Liqui-Moly 10W-30 öljytuoteluokan puitteista löytyy muutamakin tuote, esim. jo mainittu Special AA tuote, joka on edellisen tavoin suunniteltu Japanilaisten sekä Amerikkalaisten autojen moottoreihin tarpeisiin. Tämä öljy löytyy maailmalta myös tynnyrissä tarjoiltuna, joten kyllä siitä varmasti isompikin huoltamo saa itselleen otettua voiteluainetta takapihalle tai varastoon asiakastilauksia odottamaan. Muidenkin öljyjen tavalla, tämä öljy lupaa myös reilusti hyvää ja hienoa moottorille tänään sekä myöhemminkin, niin että kestävyyttä on kunnolla ja että kauppa käy verkkokaupassa moottorioljy24.fi sielläkin pidempään ja varmasti kunnon hinnoin, jotta jokaiselle löyty jotakin josta valita eikä tarvise jäädä tavallisen öljykaupan hyllyjen väliin tuumimaan sen kummemmin kuin muutenkaan.