Osta LIQUI MOLY 15W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Tilaa nyt öljy autoosi helposti netistä

Kun valitset autoosi laadukkaan Liqui-Moly 15W-40 öljyn, voit olla varma siitä, että autosi moottori toimii aikakin öljyn puolesta optimaalisesti. Kyseessä on tehokkaasti moottoriasi suojaava ja voiteleva öljy jossa on käytetty useita erilaisia innovatiivisia tekniikoita. Tämä öljy on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ajoneuvoissa, joissa öljyn vaihtoväli on normaalia pidempi. Se soveltuu ominaisuuksiltaan niin pieniin näppäriin kaupunkiautoihin, normaaleihin perheautoihin sekä myös suurempiin ja tehokkaampiin autoihin kuten esimerkiksi katumaastureihin sekä urheiluautoihin. Öljy on kehitetty tiiviissä yhteistyössä autojen valmistajien kanssa. Näin pystytään varmistumaan siitä, että se toimii optimaalisesti useissa eri automerkeissä. Öljyn avulla varmistutaan siitä, että moottori pysyy voideltuna kaikissa olosuhteissa. Hyvät voiteluominaisuudet saavutetaan öljyn sitkeän ja kestävän kalvon avulla, jonka öljy muodostaa osien pinnalle. Täysin synteettinen öljy tarjoaa erinomaiset voiteluominaisuudet moottorissa kuin moottorissa. Öljyn kehitystyössä on kiinnitetty huomiota siihen, että öljy pystyisi voitelemaan moottoria tehokkaasti myös kylmänä. Erityisesti kylmäkäynnistys onkin kriittinen osa-alue moottorin käyttöiän kannalta, sillä jopa 70 % moottorin kulumisesta tapahtuu kylmäkäynnistysten yhteydessä. Liqui-Molyn kehittämien tekniikoiden avulla öljy pysyy riittävän notkeana myös kylmänä, ja varmistaa hyvän ja riittävän voitelun myös silloin, kun moottorin on kylmä.

Valitse oikea öljy

Liqui-Moly 15W-40 suorittaa voitelun lisäksi myös muita tehtäviä. Öljyn valinnalla onkin moottorissa erittäin suuri merkitys. Jos valitset vahingossa väärää öljyä autoosi, voi seuraus olla pahimmillaan jopa kallis kiinnileikkaantuminen ja moottorin uusiminen. Öljyn viskositeetin ja muiden ominaisuuksien tulee olla auton valmistajan käyttämien standardien mukaista. Siksi paras paikka uuden öljyn valinnalle onkin aina autosi käyttöohje tai huoltokirja. Niistä löydät tarkat tiedot moottorin vaatiman öljyn ominaisuuksista. Voit halutessasi käyttää apunasi myös nettisivuiltamme löytyvää helppoa hakutoimintoa. Siihen sinun tarvitsee syöttää ainoastaan autosi rekisteritunnus, tai vaihtoehtoisesti autosi tiedot, eli merkki, malli sekä moottorityyppi. Tämän jälkeen hakutoiminto näyttää kaikki autosi moottoriin soveltuvat öljyt, joiden välillä voit tehdä vertailua, ja valita sitten parhaiten juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan öljyn. Valitsemalla laadukkaan öljyn luotettavalta valmistajalta, voit olla varma siitä, että moottorisi pysyy kaikissa tilanteissa tehokkaasti voideltuna.

Tilaa nyt edulliset öljyt netistä

Liqui-Moly 15W-40 on yksi esimerkki valikoimastamme löytyvistä korkealaatuisista voiteluaineista, joiden avulla saat moottorisi pysymään uudenveroisena. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät nyt korkealaatuiset voitelutuotteet kuten esimerkiksi moottori- ja vaihteistoöljyt kaikilta maailman johtavilta öljyjen valmistajilta kaikkiin markkinoilla oleviin ajoneuvoihin. Ei ole siis väliä sillä onko autosi Mercedes Benz, Ford, Toyota vaiko Mazda, löydät takuulla siihen soveltuvan öljyn nyt meidän edullisesta valikoimastamme. Valikoimamme kattaa öljyt henkilöautojen ja moottoripyörien lisäksi myös raskaampaan kalustoon kuten linja- ja kuorma-autoihin sekä maatalouskoneisiin. Edullisen ja nopean toimituksemme ansiosta saat öljyt ja muut kaipaamasi tuotteet aina nopeasti ja luotettavasti kotiovellesi asti toimitettuna. Tee siis tilaus jo tänään osoitteesta Moottorioljy24.fi.