Osta LIQUI MOLY 5W-30 Moottorioljy

10 Tulokset

Laadukas Liqui-Moly 5W-30 öljy netistä

Moottorioljy24.fi on erilaisiin öljyihin ja voiteluaineisiin erikoistunut kauppa. Laaja valikoimamme kattaa tuotteet kaikilta laadukkailta valmistajilta, kuten Repsol, Total ja Castrol. Etusivuiltamme löydät helpon haku-toiminnon, jonka avulla oikean öljyn löytäminen autoosi onnistuu erittäin helposti. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi, niin näet kaikki moottoriisi sopivat öljyt. Kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy autoosi, jotta se selviää kunnialla kaikista sen vaikeista tehtävistä. Öljyn ominaisuudet myös heikentyvät iän myötä. Siksi onkin syytä huolehtia siitä, että öljy vaihdetaan uuteen tasaisin väliajoin. Oikean vaihtovälin voit tarkistaa autosi huoltokirjasta.

Ilman öljyä moottori ei toimisi ollenkaan

Auton moottori vaatii aina toimiakseen moottoriöljyä. Ilman öljyä metalliosien välinen kitka muodostaisi niin paljon lämpöä, että moottori hajoaisi totaalisesti. Öljykalvo osien pinnalla pienentää kitkaa huomattavasti. Pienempi kitka pienentää moottorin tehohäviöitä ja polttoaineen kulutusta. Voitelun lisäksi öljy suojaa moottorin osia myös hapen osia kuluttavalta vaikutukselta. Happi aiheuttaa osien pinnalle päästessään korroosiota ja hapettumista. Sen lisäksi öljy myös auttaa moottoria esimerkiksi moottorin jäähdytysjärjestelmää. Kiertäessään moottorissa öljy sitoo itseensä lämpöä. Kun öljy sitten virtaa moottorin ulkopuolelle, lämpö siirtyy öljynlauhduttimessa ulkoilmaan. Sen lisäksi öljy myös sitoo itseensä pieniä epäpuhtauksia kuten nokea ja karstaa.

Liqui-Moly 5W-30 voitelee ja suojaa

Tarjoamme öljyt kaikilta tunnetuilta valmistajilta. Meiltä löydät öljyt kaikkiin ajoneuvoihin, kuten autoihin, mopoihin, moottoripyöriin sekä kuorma-autoihin. Edullisten hintojemme ansiosta pystyt säästämään paljon rahaa verrattuna kalliisiin kivijalkaliikkeisiin. Sen lisäksi pystyt säästämään paljon aikaa ja vaivaa, kun tilaat samalla myös kaikki muut autoilussa tarvitsemasi tuotteet, kuten esimerkiksi tuulilasin pesunesteen ja jarrunesteen. Myös erilaiset pesuaineet, vahat ja kiillotusaineet kuuluvat valikoimaamme.