Osta LIQUI MOLY 5W-40 Moottorioljy

5 Tulokset

Laadukas Liqui-Moly 5W-40 moottoreihin

Usein autoilijat eivät käsitä sitä tosiasiaa, että moottorin tärkein osa ei olekaan valmistettu metallista, vaan öljystä. Kyllä, moottorin tärkein osa on ehdottomasti moottoriöljy, jonka päätehtävinä on voidella ja suojata moottoria. Ilman moottoriöljyn voitelevaa ja suojaavaa vaikutusta auton moottori ei toimisi kovinkaan kauaa ennen totaalista hajoamista. Koska öljyn tehtävät liittyvät vahvasti moottorin toimintaan ja hyvinvointiin, kannattaa aina valita tarkoitukseen kaikkein laadukkain öljy. Näin voit varmistua siitä, että moottorisi toimii hyvin vielä vuosienkin päästä. Moottorin öljyn ensisijainen tehtävä on tietysti pienentää osien välistä kitkaa, ja kitkan seurauksena syntyvää lämpöä. Pienempi kitka tarkoittaa aina pienempiä tehohäviöitä ja pienempää polttoaineen kulutusta. Toinen öljyn tärkeistä ominaisuuksista on sen hapelta suojaava vaikutus. Osien pinnalla oleva öljykalvo estää hapen pääsyn osien pinnalle. Tämä suojaa metallisia osia hapettumiselta ja korroosiolta. Jotta öljy pystyisi täyttämään kaikki sille asetetut kriteerit, tulee se vaihtaa uuteen tasaisin väliajoin. Tarkempaa tietoa oikeasta vaihtovälistä löydät autosi huoltokirjasta.

Öljyt ajoneuvoihin edullisesti moottorioljy24.fi:stä

Meidän erikoisalaamme ovat erilaiset öljyt ja voiteluaineet autoihin ja muihin ajoneuvoihin. Valikoimamme kattaa laadukkaat voiteluaineet kaikilta tunnetuilta öljyjen valmistajilta. Kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy, jotta voit olla varma moottorin oikeasta toimivuudesta. Laadukas öljy voitelee ja suojaa moottoria.

Liqui-Moly 5W-40 edullisesti netistä

Öljyn voitelevan ja suojaavan vaikutuksen lisäksi öljy auttaa moottoria myös esimerkiksi jäähdytyksessä ja puhtaanapidossa. Kun öljy kiertää moottorissa, se sitoo itseensä samalla lämpöä. Tämä lämpö siirtyy öljyn mukana moottorin ulkopuolelle, ja öljynlauhduttimessa lämpö siirretään moottoria ympäröivään ilmaan. Samalla kun öljy jäähdyttää moottoria se myös sitoo pieniä epäpuhtauksia kuten nokea ja karstaa itseensä. Epäpuhtaudet jäävät sitten kiinni öljynsuodattimeen.