Osta LIQUI MOLY 75W-80 Moottorioljy

1 Tulokset

Taatut Liqui-Molyn öljyt nyt netistä

Edullinen ja korkealaatuinen vaihteistoöljy Liqui-Moly 75W-80 löytyy nyt edulliseen hintaan netistä. Moottorioljy24.fi nettikauppa tarjoaa nyt laadukkaat öljyt ja voiteluaineet tunnetuilta valmistajilta kaikkiin markkinoilta löytyviin automalleihin ja -merkkeihin. Valikoimastamme löydät niin moottori- kuin vaihteistoöljytkin sekä autoihin, moottoripyöriin, kuorma-autoihin kuin myös linja-autoihinkin. Valikoimamme kattaa sekä autovalmistajien käyttämät alkuperäiset öljyt että öljyt tunnetuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Total, Mobil-1, Shell sekä Repsol. Oikean öljyn valinnalla on erittäin tärkeä merkitys autosi moottorin hyvinvoinnin kannalta. Siksi kannattaakin olla erittäin tarkkana uutta öljyä valitessasi. Paras paikka öljyn valinnan aloittamiseen on aina autosi käyttöohje tai huoltokirja. Niistä löydät yleensä tarkat tiedot autosi vaatiman öljyn ominaisuuksista ja standardeista, jotka öljyn tulee täyttää. Voit käyttää halutessasi myös sivustoltamme löytyvää helppoa hakutoimintoa oikean öljyn valinnassa. Pystyt hakemaan kaikki autoosi soveltuvat öljyt helposti ja nopeasti syöttämällä hakuun autosi rekisteritunnuksen tai vaihtoehtoisesti autosi merkin, mallin sekä moottorityypin. Kun hakutoiminto listaa kaikki autoosi sopivat öljyt pystyt helposti vertailemaan niiden ominaisuuksia keskenään ja valitsemaan parhaiten juuri sinun tarpeitasi vastaavan tuotteen.

Vaihteistoöljyn ominaisuudet eroavat moottoriöljystä

Autosi vaihteisto tarvitsee voiteluun öljyä. Liqui-Moly 75W-80 on yksi esimerkki laajan valikoimamme öljyistä, jotka takaavat vaihteistolle hyvän voitelun kaikissa olosuhteissa. Vaihteistoissa käytettävät öljyt eroavat merkittävästi moottoriöljyistä. Vaihteistoöljyjen tulee kestää erittäin korkeita lämpötiloja, korkeaa pyörimisnopeutta sekä kovia iskumaisia voimia. Samaan aikaan öljyn tulee myös pystyä virtaamaan sulavasti ja notkeasti erilaisten venttiileiden kautta vaihteiston sisällä ja myös tarjota vaihteiston hihnoille riittävä kitka, jotta hihnat eivät pääse luistamaan. Vaihteistoöljyissä käytetäänkin useita erilaisia standardeja, joiden avulla pystytään varmistumaan siitä, että öljy sopii varmasti vaihteistoon. Jotta vaihteistoissa käytettävä öljy erottuisi moottoriöljystä ja muista autoilussa käytettävistä kemikaaleista, värjätään vaihteistoöljy yleensä joko punaiseksi tai vihreäksi.

Tilaa öljyt ja voiteluaineet helposti netistä

Laajasta valikoimastamme löydät nyt korkealaatuiset moottori- ja vaihteistoöljyt. Liqui-Moly 75W-80 on yksi näistä laadukkaista öljyistä. Kun valitset vaihteistoon laadukkaan öljyn, pystyt varmistumaan siitä, että autosi toimii optimaalisesti kaikissa olosuhteissa. Vaihteistoöljyä käytetään yleisesti vaihteistojen lisäksi myös esimerkiksi alennuspyörästöjen voiteluun, ja myös joissain ohjaustehostimissa hydrauliikkanesteenä. Vaihteistoöljyihin lisätään useita erilaisia lisäaineita, joiden avulla pohjaöljystä saadaan esiin ominaisuudet, jotka eri standardien täyttämiseen vaaditaan. Yleisiä lisäaineita, joita vaihteistoöljyissä käytetään, ovat esimerkiksi voiteluominaisuuksia parantavat lisäaineet, kulumisen estävät lisäaineet, ruosteen ja korroosion estävät aineet, erilaiset pesu- sekä puhdistusaineet. Lisäaineiden avulla öljy pystyy tiivistämään tiivisteet paremmin ja kestää käytössä pidempään. Lisäaineiden ansiosta kaikki vaihteistoöljyt eivät ole yhteensopivia. Siksipä esimerkiksi vanhoissa autoissa ongelmia saattaa syntyä jopa liian laadukkaan öljyn käyttämisestä, sillä sen lisäaineet eivät välttämättä sovi yhteen vaihteiston osien ja tiivisteiden kanssa. Siksi onkin erittäin tärkeää, että valitset juuri oikean tyyppisen Liqui-Moly 75W-80 vaihteistoöljyn autoosi. Tilaa kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet edulliseen hintaan jo tänään!