Osta LIQUI MOLY 75W-90 Moottorioljy

3 Tulokset

Edulliset Liqui-Moly 75W-90 öljyt vaihteistoihin

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat voiteluaineet ja öljyt useilta eri valmistajilta. Tarjoamme öljyt ja vaihteistojen voiteluaineet esimerkiksi autoihin, moottoripyöriin, mopoihin sekä kuorma-autoihin. Tarjoamme autonvalmistajien alkuperäiset öljyt ja laadukkaat öljyt tarvikevalmistajilta. Etusivultamme löydät helpon hakutoiminnon, jonka avulla voit helposti etsiä autoosi sopivan öljyn. Sinun tarvitsee laittaa hakuun ainoastaan autosi valmistaja, malli sekä moottorin tyyppi. Sen jälkeen toiminto kertoo autoosi sopivat öljyt silmän räpäyksessä. Laaja valikoimamme kattaa myös esimerkiksi vaihteiston öljyt sekä erilaiset rasvat

Vaihteiston öljy eroaa moottoriöljystä

Vaihteistossa käytettävä öljy eroaa huomattavasti moottorissa käytettävistä öljyistä. Vaihteiston öljyllä on omanlaisia haastavia tehtäviä, sillä sen pitää samanaikaisesti voidella osia ja tarjota samalla riittävästi kitkaa erilaisille hihnoille vaihteiston sisällä. Siksi siihen usein lisätäänkin erilaisia lisäaineita oikeiden ominaisuuksien saavuttamiseksi. Vaihteistoöljyjä käytetään erilaisten vaihdelaatikkojen voitelemiseen. Sillä voidaan voidella myös esimerkiksi vetopyörästöjä ja alennusvaihteistoja. Öljyn tulee täyttää useita vaativia ominaisuuksia. Vaihteistoöljyn tulee kestää esimerkiksi korkeita pintapaineita, raskaita iskumaisia kuormituksia sekä suurta pyörimisnopeutta. Myös lämpötilankesto on oltava hyvällä tasolla. Öljyn tyyppi riippuu vaihteistosta, se voi olla esimerkiksi synteettinen tai mineraalipohjainen.

Liqui-Moly 75W-90 voitelee vaihteiston

Vaihteistoissa ja vetopyörästöissä on tärkeää käyttää juuri oikeanlaista öljyä. Erilainen öljy voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Jopa korkeamman laatuluokan öljyn käyttäminen voi johtaa ongelmiin sen sisältämien lisäaineiden vuoksi. Öljyn ominaisuudet heikkenevät aina käytössä, ja siksi onkin tärkeää huolehtia siitä, että öljy vaihdetaan uuteen tasaisin väliajoin. Osa vaihteistoista on täysin suljettuja. Suljetuissa vaihteistoissa ei ole tarpeen vaihtaa tai lisätä öljyä ollenkaan. Moottorioljy24.fi tarjoaa öljyt kaikkiin vaihteistoihin ja moottoreihin. Nopean toimituksemme ansiosta saat tilauksesi aina nopeasti, eikä sinun tarvitse koskaan odottaa pakettiasi kauaa.