Osta LIQUI MOLY 80W Moottorioljy

2 Tulokset
Tuotenro.:OIL-207-1321
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Hyvistä perusöljyistä valmistettu vaihteistoöljy kovaankin menoon

 

Vanhat vaihdelaatikot kolisivat enemmän kuin mitä tämän päivän vaihteiden vaihtaja saa kokea, mutta eiväpä monet koskaan unohda miten kolina ja melu vähenee, kun vaihteistoon ja hammaspyöriin laittaa kunnon Liqui-Moly 80W vaihteistoöljyt. Siinä pyörii ratas toisensa perään ja vaihteetkin vaihtuvat aivan kuin itsestään. Vaihteiden vaihtamisesta syntyvä harmillinen melukin vähenee radikaalisti, kun on kunnon öljyt ostettu verkkokaupasta Moottoriöljy 24 ja laitettu hammaspyörät hyvään kuntoon. Näin laadukkaisiin öljytuotteisiin on tietysti käytetty kelvollisia perusöljyjä, jotka on huolella valittu monien joukosta ja sitten tietysti seosta on täydennetty, kuten pitää, hyvällä annoksella lisäaineita, joilla sen paineensietokyky on entisestääkin parantunut ja voiteluaine on saatu valmiimpaankin valmiimmaksi kohtaamaan kaikkein kiivaammaimmatkin vaihteistot ja hammasrattaat. Akselit ja voimansiirto, paikat jotka kokevat kovia kaudesta toiseen, siinä on hyviä käyttökohteita tällekin hienolle öljytuotteelle, joka ei varmasti anna periksi ainakaan aivan tuosta vaan.

 

Pitkäikäistä voitelutehokkuutta edullisemmin

 

Kukapa nyt vaihteiston tai voimansiirron hammasrattaiden voiteluaineita tahtoisi lähteä joka päivä uusimaan, tai edes harvakseltaan, mutta kun huolto-ohjelman puitteissa mennään, niin tämän öljyn hienojen pitkäkestoisuutta täydentävien ominaisuuksien vuoksi voinee rauhassa kurvailla pidempiäkin matkoja. Sitten kun on huoltovälin aika, niin kas vain, siinähän saattaa olla käynyt niiin, että ikääntyminen on hammasrattaidenkin osalta reilusti hidastunut, ellei vain ikävauriot vähentyneet. Kun kunnolla mennään, eikä vain meinata, niin kyllä hammasrattaatkin joutuvat koville, eikä siinä auta sitten enää voiteluaineet jälkikäteen. Laittakaa nyt hyvät ihmiset hyvät rasvat akselistoihin ja vaihteistoihin, voimansiirtoon ja muihin, niin ei sitten tarvitse jälkeen ihmetellä kulumista ja kurttuloita. Tämä öljytuote lupaa hyvää maailmankin markkinoille, vähintäänkin kotimaisille teille ja ajeluun.

 

Erityisesti valmistajan suosittelema eräisiin MAN ja Volvo öljykategorioihin

 

Auton mottorin valmistajan määritelmien ja suositusten mukaan kannattaa aina mennä, eihän sitä koskaan tiedä, ja siksi öljytuotteetkin oikein erikseen mainitsevat sen minkälaisiin kohdekriteereihin sen tietytkin tuotteet ovat testattu ja suunniteltu sopiviksi. Tätä Liqui-Moly 80W vaihteistoöljyä suositellaan tiettyihinkin autokohtaisiin öljykategorioihin, mutta myös yleisiin öljylaatuluokituksiin. Jos oma moottori kaipaa jotain samanlaista, niin tästä öljystä voi hyvinkin löytyä hyvä vaihtoehto jota kannattaa harkita ainakin, ellei jopa tilatakin tuosta vaan, kun tarvitaan uusia öljyjä vaihteistoon ja voimansiirtonkin tuosta vaan. Edullisemmin tietysti kuin koskaan, verkkokaupasta moottorioljy24.fi lähtee hyvätkin vaihteistoöljyt tilaukseen kuin tuosta vaan. Tämä öljytuote on tehty kestämään kunnolla, ja sen erityisen hyvät ominaisuudet viskositeetin ja lämpötilan osalta ovatkin keränneet jo maialmalla huomiota, mainintoja ainakin, että siinä onkin hyvä ominaisuus se, tämän öljytuotteen osalta pohjoisenkin Euroopan teille ja autotarvikemarkkinoille.