Osta LIQUI MOLY 85W-90 Moottorioljy

3 Tulokset
Tuotenro.:OIL-344-1333
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Liqui-Moly 85W-90 varmistaa vaihteiston oikean toiminnan

Vaihteistoöljyä käytetään erilaisten vaihteistojen voitelemiseen. Sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi vetopyörästöjen ja alennusvaihteiden voiteluun. Vaihteistoissa käytettävä öljy eroaa huomattavasti moottoriöljystä. Vaihteistoissa käytettävien öljyjen on kestettävä esimerkiksi korkeita lämpötiloja, iskumaisia rasituksia, suurta painetta ja suuria pyörimisnopeuksia. Jotta vaihteisto toimisi oikein, on tärkeää huolehtia siitä, että öljy on juuri sellaista, kuin ohjekirjassa sanotaan. Vääränlainen öljy saattaa johtua vakaviin ongelmiin. Jopa liian laadukas öljy voi aiheuttaa ongelmia sen sisältämien lisäaineiden takia. Öljyn ominaisuudet heikentyvät huomattavasti ajan saatossa, ja siksi onkin syytä pitää huolta siitä, että öljy vaihdetaan uuteen aina tasaisin väliajoin.

Kuinka vaihteiston öljy tarkastetaan?

Ennen kuin tarkistat vaihteiston öljyn tason, kannattaa varmistua siitä, että ajoneuvo on varmasti tasaisella ja vaakasuoralla alustalla. Moottorin tulee myös olla sammutettuna vähintään kahden minuutin ajan ennen kuin öljyn taso tarkistetaan. Kun kaksi minuuttia on kulunut, avaa täyttö- tai tarkastusruuvi vaihteistosta. Se sijaitsee yleensä vaihteiston kyljessä. Kun tarkistusreikä on avattu, voit tarkistaa sormella tulpan reiästä, että öljyn pinta on reunan tasalla, tai korkeintaan puoli senttiä reunan alapuolella. Lisää tarvittaessa öljyä vaihteistoon. Sulje ruuvi tai korkki ja varmista, että se on kiinni tiiviisti. Kannattaa tarkistaa hetken ajon jälkeen, että vuotoja ei ole ilmaantunut ruuviin.

Laadukas Liqui-Moly 85W-90 moottorioljy24.fi:stä

Pystyt säästämään paljon rahaa, kun tilaat öljyt ja muut voiteluaineet edulliseen hintaan meiltä. Pystymme tarjoamaan öljyt moottoreihin ja vaihteistoihin kaikilta tunnetuilta valmistajilta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme kaikki markkinoiden laadukkaimmat tuotteet aina nopealla toimituksella. Voit samalla säästää paljon aikaa ja vaivaa kun tilaat samalla kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet meiltä samalla kun tilaat öljyn autoosi tai moottoripyörääsi.