Osta LIQUI MOLY LEICHTLAUF 10W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Tästä hyvä moottoriöljy moderniinkin tavalliseen henkilöautoon

 

Hyvä moottoriöljy on aina poikaa, eikä kalliinkaan koneen kannata antaa kulua puhki tai kolista kuivana. Hyvä Liqui-Moly LEICHTLAUF 10W-40 moottoriöljy sopii kovaankin menoon ja valmistaja erikseen mainitseekin, että tämän tuotteen erityisominaisuutena on jopa erittäin korkealle arvioitu luotettavuus, mitä tulee voitelukykyyn. Tämä on tietysti hyvä asia, ja jokainen öljy markkinoidaan luonnollisesti vertaisiaan ja aiempia tuotemalleja parempana, joten uusinta uutta koneeseen vaan ja oman auton valmistajan suositusten mukaan. Verkkokaupasta Moottoriöljy 24 löytyy hyvät voiteluaineet kelpo hintaan tietysti, jos ei jopa edullisesti tai pikkurahalla poikineen. Tämä Liqui-Moly LEICHTLAUF 10W-40 moottoriöljy on valmistajan sanoman mukaan erityisenkin hyvä ja sopiva ajoneuvoihin joissa tarvitaan pehmeää käyntiä sekä erinomaista puhtautta sekä kulutuskestävyyttä. Erityinen ero muihin 10W-40 moottoriöljyihin on valmistajan mukaan se, että tämä öljy sopii hyvin kaasuautojen moottorien voiteluun. Ja kaasumoottorithan ovat tätä päivää, vaikka sitten hybridinmalleina tai muuten vaan.

 

Näistäkin ominaisuuksistaan tämä öljy on pantu positiivisesti merkille maailmalla

 

Tämä öljytuote kestää hyvin aikaa ja ikääntyy vakaasti sekin, niin että ominaisuudet säilyvät mahdollisimman pitkään vaikka käyttötunteja kertyisi niitäkin. Öljy käyttäytyy hyvin niin korkeissa kuin matalissakin lämpötiloissa — tietysti kovat pakkaset ovat asia erikseen. Kylmäkäynnistyksessä tämänkin öljyn sanotaan kykenevän voitelemaan moottorin joka sopen ja solan tuota pikaa. Vaikka moottoriöljytuotteista jokaisen valmistaja lupaa aina olevan toistaan parempi, on onneksi käytössä auton valmistajan ohjeet ja määritykset, joita kannattaa tietysti kuulla ja tarkastella kunnolla. Omin päin jos menee sotkemaan, voi olla että tulee tupen rapinat jos ei muuta. Tämän öljytuotteen valmistaja kuitenkin tohtii suoraan suositella tätä moottoriöljyä esim. erääseenkin Peugeot Citroen B71 automalliin sekä kahteenkin Renault RN07 malliin.

 

Verkkokaupasta oikeat öljyt koneeseen ja kokka kohti uusia maisemia

 

Moottoriöljyjä on monenmoisia, mutta yksi verkkokauppa muiden joukossa pitää huolen siitä että tuotteita on tarjolla enemmänkin kuin mitä moni heti arvaa. Kemikaaliasiat ja turvallisuus ovat tietysti etusijalla, ja kannattaa aina tarkistaa, että se verkkokauppa josta öljynsä ostaa, on luotettava kumppani erityisesti sille markkina-alueelle, jossa öljyjä on tarkoitus käyttää. Vaikka verkkokaupan kieli olisikin jokin tietty, tai verkkotunnus päättyisi johonkin maatunnisteeseen, eipä sekään tietysti tarkoita sitä, että tuotteet olisivat jotenkin tietyn maantieteellisen tai markkina-alueen käyttöön suunniteltu. Moni valmistaja sanoo tuotteidensa olevan ympärivuotiseen käyttöön, tarkoittaen ehkä eteläisimpiä maita. Oman maan viranomaisia ja ohjeita tulee tietysti aina noudattaa, sanoi jokin kauppamies tai -paikka mitä hyvänsä. Osta nyt edulliset Liqui-Moly LEICHTLAUF 10W-40 moottoriöljyt reilusti ja hyvään hintaan moottorioljy24.fi verkkokaupasta. Toimitusmaksu tulee ehkä kaupan päälle, mutta halvalla lähtee isompikin purkki. Kun tietää mitä ostaa, niin siitä sitten vaan, halvalla tilaus käyntiin ja kohta on jo toimituskin tulossa.