Osta LIQUI MOLY SYNTHOIL 0W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Täyssynteettinen moottoriöljy esim. Porsche A40 auton moottoriin

 

Tämä Liqui-Moly SYNTHOIL 0W-40 moottoriöljy pistää paremmaksi, eikä suotta, Liqui-Moly öljyvalmistajien huippua ja maailmallakin tunnettu laatumerkki. Nyt kaikki hyvät öljytuotteet löytyy myös Moottoriöljy 24 verkkokaupasta reilumpaan hintaan, edullisesti ainakin, ja jokaisen tuotteen valinta on helppoa kunhan tietää mitä tekee. Osta nyt reilusti ja vaikka varmuuden varalle muutamakin tölkki Liqui-Moly SYNTHOIL 0W-40testattua laatuöljyä joka on kuin tekemällä tehty katalysaattori- ja turboahdinautojen moottorien voitelemista varten. Tämä 0W-40 viskositeettiluokan tuote löytyy valikoimista lisätuotenimellä "ENERGY", eli koko tuotenimi Liqui-Moly SYNTHOIL ENERGY 0W-40 on se, mistä tässä nyt puhutaan. Eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka valmistajalta tulee uusi tuotekin, toisenlainen 0W-40 viskositeettinen moottoriöljy, mutta nyt on kuitenkin näreet niin, että tällainen tuote on se, joka verkkokaupasta löytyy.

 

Bensiini- ja diesel-moottoreihinkin suunniteltu täyssynteettinen moottoriöljy isoissa tai pienemmissä erissä

 

Tämä moottoriöljy myydään valmistajan linjoilta monissa eri pakkauskoissa, on pieniä purkkeja tavallisen kuluttajan käyttöön, sekä sitten suurempia kanistereita ammattimaisen huoltamon tai korjaamonkin pitäjän tarpeisiin. Kotiinkin voi tietysti sellaisen isomman tynnyrin ostaa, jos sellaiselle on tarve, mutta kannatta tietysti harkita mikä on tarpeellista, ettei sitten jää isompikin erä autotalliin olemaan. Pieni yhden litran kuluttaja-annos joka vastaa samaa määrää mitä tavallinen pieni maitopurkki yleensä vetää nestettä sisäänsä. Keskikokoinen viiden litran kanisteri, josta riittää vaikka naapurillekin hieman lorauttaa, näin tulee yhteisönkin keskinäiset suhteet hoidettua kuntoon edullisesti. Suurtakin suurempi kahden sadan litran tynnyri (205 L), esim. huoltamon, varikon tai vaikka pienen varuskunnan tarpeisiin. Näin laaja kirjo kun on tuotepaketteja tarjolla, niin kyllä kelpaa ostaa moneenkin menoon.

 

Tämä öljytuote sopii valmistajan mukaan modernien henkilöautojenkin tarpeisiin

 

Tästä verkkokaupasta löytyvät yleiset koot, ja valikoimat täydentyvät tietysti nekin tämän tästä. Jos ei jotain pakkauskokoa vielä löydy, mille olisi tarve kuitenkin, niin kannattaa olla yhteydessä ja tiedustella että miten on, saadaanko ja milloin voisi toimitus tapahtua sitten sekin. Oman auton valmistajan määrityksiä ja ohjeita tulee tietysti aina noudattaa tasan tarkkaan, eihän sitä itse välttämättä tiedä mikä liemi on koneelle hyväksi ja mikä laittaa raudan herkät osat vain toisiaan kolisemaan. Osta nyt hieno Liqui-Moly SYNTHOIL ENERGY 0W-40 moottoriöljy selkeään hintaan ja kätevästi verkkokaupasta moottorioljy24.fi. Tämän tuotteen käyttöturvallisuustiedote nostaa esille suositeltuina käyttökohteina esim. teollisen käytön, yksityiset kotitaloudet siinä missä ammattilaisetkin sekä julkisen sektorin.