Osta LIQUI MOLY SYNTHOIL Moottorioljy

5 Tulokset

Liqui-Molyn öljyt pitävät autosi moottorin kunnossa

Liqui-Moly SYNTHOIL on tehokkaasti moottoriasi suojaava ja voiteleva moottoriöljy. Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti sellaisissa ajoneuvoissa, jotka on suunniteltu käyttämään pitkää moottoriöljyn vaihtoväliä. Tämä korkealaatuinen öljy tarjoaa erinomaiset voitelu- ja suojausominaisuudet kaikissa olosuhteissa, ja se soveltuu käytettäväksi niin pienissä kaupunkiautoissa, normaaleissa perheautoissa kuin myös tehokkaammissa urheiluautoissa. Öljy on kehitetty yhteistyössä eri autovalmistajien kanssa, ja se täyttää tai ylittää esimerkiksi seuraavien autovalmistajien vaatimukset: ACEA B4, Ford WSS-M2C 917-A, MB 229.51, Opel GM-LL-B-025, VW 505 01 sekä BMW Longlife-04. Öljy takaa vakaan ja kestävän kalvon. Tämän kalvon ansiosta voiteluominaisuudet pysyvät hyvinä kaikissa olosuhteissa. Täysin synteettinen matalan viskositeetin öljy toimii erinomaisesti kaikissa moottoreissa, myös silloin, kun öljyn vaihtoväli on pitkä. Tämä öljy tarjoaa optimaalisen öljynpaineen kaikissa toiminta ympäristöissä. Öljyn korkealaatuiset voiteluominaisuudet pienentävät kitkaa moottorissa myös kylmäkäynnistyksen aikana ja moottorin lämmetessä. Näin moottorin kestoa pystytään parantamaan. Liqui-Moly SYNTHOIL onkin siis erinomainen valinta useisiin moderneihin moottoreihin.

Moottoriöljyn monet tehtävät

Moottoriöljyn valinnalla on suuri merkitys. Jos valitset autoosi väärän tyyppisen öljyn, saattaa seurauksena olla pahimmassa tapauksessa kallis moottoririkko. Öljyn tulee olla viskositeetiltaan ja muilta ominaisuuksiltaan autoosi sopivaa. Oikean öljyn valinta saattaa joskus tuntua vaikealta, sillä markkinoilta löytyy nykyään niin suuri määrä erilaisia öljyjä. Autoosi uuden öljyn etsiminen kannattaa aina aloittaa autosi käyttöohjeesta tai huoltokirjasta. Niissä on yleensä listattu kaikki öljylle asetetut vaatimukset. Voit myös käyttää avuksi Moottorioljy24.fi sivultamme löytyvää öljyjen hakukonetta. Voit etsiä autoosi sopivaa öljyä käyttämällä hyväksi autosi rekisteritunnusta tai vaihtoehtoisesti autosi tietoja, eli merkkiä, mallia sekä moottorin tyyppiä. Kun valitset autosi moottoriin laadukkaan öljyn, voit olla varma siitä, että se voitelee ja suojaa moottorin tehokkaasti. Nämä ovatkin kaksi öljyn päätehtävää. Ne öljy suorittaa muodostamalla osien pinnalle sitkeän ja kestävän kalvon. Tämän kalvon avulla pystytään estämään osien suora metalli vasten metallia -kontakti. Öljykalvo osien pinnalla pienentää merkittävästi kitkaa osien välillä. Tämä johtaa siihen, että pienempi osa moottorin tehosta menee hukkaan lämpönä, eli moottorisi kuluttaa entistä vähemmän polttoainetta. Laadukkaalla öljyllä moottorin polttoaineen kulutusta voidaan laskea jopa useita prosentteja. Liqui-Moly SYNTHOIL on erinomainen valinta kaikkiin moderneihin autoihin, ja se takaa hyvät voiteluominaisuudet kaikissa olosuhteissa

Tilaa nyt edulliset öljyt netistä

Nettikauppamme valikoimasta löydät korkealaatuiset voitelutuotteet kuten moottori- ja vaihteistoöljyt kaikkiin markkinoiden ajoneuvoihin. Ei ole siis väliä minkä merkkistä autoa tai moottoripyörää ajat, löydät takuulla siihen soveltuvan öljyn meidän laajasta ja edullisesta valikoimastamme. Tarjoamme öljyt myös raskaampaan kalustoon, kuten kuorma- ja linja-autoihin ja myös traktoreihin ja muihin maatalouskoneisiin. Edullisten ja kilpailukykyisten hintojemme ansiosta pystyt säästämään merkittäviä summia rahaa. Tilaa siis uusi ja laadukas öljy autoosi jo tänään. Edullisen ja nopean toimituksemme ansiosta sinun ei koskaan tarvitse odottaa pakettiasi kauaa.