Osta LIQUI MOLY TOP TEC 5W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Tämä moottoriöljy pitää koneen kolot ja sokkelot entistäkin puhtaammassa kunnossa

 

Huippulaatua valmistajan mukaan, tämä Liqui-Moly TOP-TEC 5W-40 moottoriöljy, lisämääreeltään 4100, sopii bensiini- tai diesel-moottoreihin, mutta kuitenkin niin, että erityisesti sitä tulisi käyttää vain sulfaattivapaan diesel-öljyn kanssa. Tämänkin öljytuotteen tehokkuus ja suorituskykyominaisuudet ovat valmistajankin huomautuksen mukaan ennallaan vain jos sitä ei turhaan lähdetä sotkemaan muihin aineisiin. Osta nyt Moottoriöljy 24 verkkokaupasta öljyt reilumpaan menoon, ja valikoimaakin on vaikka millä mitalla. Tämänkin tuotteen sanotaan käyvän jopa raiteille sekä erilaisiin pumppukoneisiinkin, kyllä on hyvä tuote tässäkin mistä valita. Olipa sitten diesel-koneessa hiukkassuodatin tai ei, niin valmistajan mukaan tämä Liqui-Moly TOP-TEC 4100 5W-40 öljy kyllä sopii monenkin automallin moottorien voiteluun. Erityisesti valmistaja nostaa esille sellaiset yleisemmät automallit kuin Fiat 9.555 sekä ACEA A3 ja B4, ja vielä Renault RN07. Oman auton valmistajan määrityksistä löytyy kuitenkin oikea tieto, ja jos siellä mainitaan sellainen hyväksyntäluokka joka löytyy tämän öljytuotteen tuotemäärityksistä, niin sitten on varmasti oikea paikka tiedossa.

 

Näistäkin syistä tämän öljytuotteen on kerrottu erottuvan edukseen maailmalla

 

Koneen käynti on pehmeää, jos ei jopa samettimaista, jos kaikki on muutenkin kohdallaan. Pönttö pysyy puhtaana erinomaisella tavalla. Pitkät huoltovälit ovat itsestään selvyys ja voiteluominaisuudet luotettavaa sorttia. Kukin valmistaja tietysti mainostaa oman tuotteensa ominaisuuksia ylitse muiden. Toinen kehtaa sanoa enemmän kuin toinen, eikä moni markkinamies keulimistakaan vältä. Öljymaailmassa on kuitenkin kuluttajan avuksi tehty erilaisia hyväksymisluokkia ja määrityksiä, jotka ehkä helpottavat sopivan öljytuotteen kilpailuttamista ja valintaa. Nämä hyväksymisluokat löytyvät usein öljyn tuote-esitteestä sekä oman auton valmistajan tuotekuvauksesta tai käsikirjasta. Siitä on sitten hyvä rynnätä vaikka verkkokauppaan ja katsoa minkälaisia kyseisen määrityksen mukaisia tuotteita sitä oikein löytyy — ja mihin hintaan vielä. Ammattilainen tietysti osaa tehdä valintansa, joten kannattaa luottaa merkkihuoltamon palveluihin eikä välttämättä lähteä itse sohimaan, varsinkin jos on epävarma siitä mikä öljy käy mihinkin koneeseen.

 

Huippuunsa hiottua laatua joka täyttää myös Euro IV ja V standardit

 

Tämä, erityisesti kaasumoottoreihin sopivaksi mainostettu öljytuote, lupaa pitää erinomaista huolta moottorin puhtaudesta ja pehmeämmästäkin käynnistä. Hyrisee varmasti vanhakin kone taas kuin nuori kissa, kun on uudet öljyt pantu sisään ja kipinät iskevät tulta paremmin kuin ehkä koskaan. Siinä hyvä sitten katalysaattorinkin tai turboahtimen lämmitellä, kun on oikeat liemet koneessa ja maisematkin vilisevät jo villimmin kuin moneen kauteen. Tästä ei tarjoukset ehkä ainakaan halvalla parane, kun tavallistakin paremman Liqui-Moly TOP-TEC 4100 5W-40 moottoriöljyn saa nyt moottorioljy24.fi verkkokaupasta reiluin ehdoin jos ei jopa edullistakin edullisemmin. Parempaa tarjousta sopii kaupungilta hakea, mutta tuskin laittaa moni paremmaksi, niin on tässä verkkokaupassa kaikki tiedot reilusti esillä, rehti peli ja koko Euroopan autokansa kiitää hurjaa vauhtia kohti seuraavia apajia.