Osta Lisäaineet

53 Tulokset
Bleiersatz
Tuotenro.:OIL-868-2667
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Mitä ovat lisäaineet?

 

Lisäaineet ovat aineita, joita lisätään pieni määrä polttoaineen, öljyn tai vaikkapa jäähdytysnesteen sekaan. Öljyn lisäaineiden käyttötarkoituksista löytyy öljyvuodon estimiä, kitkanvähentimiä ja savunvähentimiä. Erilaiset lisäaineet sopivat kukin omaan tarkoitukseensa, joista jotkin ovat spesifisiä ja joitakin aineita voidaan käyttää yleisesti parantamaan voitelua. Viskositeetti lisällä voidaan nostaa öljynpainetta, jotta varmistetaan parempi öljyn leviäminen. Polttoaineille on runsaasti erilaisia lisäaineita. Bensiinille on saatavilla muunmuassa säilytysainetta, sillä bensiini menee vanhetessaan tilaan, jossa sen toimivuutta ei voida taata. Sen lisäksi polttoaineen sekaan voidaan laittaa kaasutinta/ruiskupumppua ja venttiileitä puhdistavaa lisäainetta, joka liottaa karstaa ja poistaa pientä likaa. Säännöllisellä käytöllä voidaan välttää purkamista vaativa puhdistus kokonaan. Sen lisäksi suuttimien puhdistamiseen on erikseen omaa lisäainettaan. Bensiinille saa myös jäätymisenestoainetta. Dieselmoottoreille on hyhmänestämisainetta, jolloin kesälaadun dieselillä päästään vielä pikkupakkasilla eteenpäin. Sen lisäksi suuttimenpuhdistusaineet ja venttiilienpuhdistusaineet ovat tarjolla kuten bensiinimoottoreillakin.

 

Tarvitsenko lisäainetta?

 

Lisäaineita on kahdenlaisia: yleisiä parantimia, ja tiettyyn ongelmaan tarkoittettuja. Voit käyttää yleistä öljynparanninta jos koet sen sopivaksi. Jos autosi savuttaa, kannattaa kokeilla savutuksenestoainetta. Jos moottorisi on hieman kuluneemman puoleinen, kannattaa kokeilla nanokeramidipinnoitetta, jonka pitäisi suojellla pintoja kulumiselta. Polttoaineen lisäaineet varmistavat toimivuutta ja puhdistavat polttoaineensyöttöä. Jäätymisenesto on erittäin tärkeää, mikäli voidaan epäillä tankissa olevan kosteutta. Hyhmänestoa on käytettävä, mikäli lämpötila menee dieselisi toimintakyvyn äärirajoilla.

 

Miksi ostaisin netistä?

 

Valtava valikoima erilaisia lisäaineita. Lisäaineista löytyy apua moneen erilaiseen pikkuongelmaan, ja ratkaisut saa netistä edullisesti ja helposti. Joitain tiettyjä lisäaineita saa kaupungilta etsiä päivän jos toisenkin, netistä sen voi tilata suoraan postilaatikkoon. Sen lisäksi netistä ostaessasi sinulla on reilusti erilaisia vaihtoehtoja.