Osta MAZDA Moottorioljy

2 Tulokset

Autojen alkuperäiset öljyt löydät meiltä.

 

Meiltä löydät öljyn kuin öljyn, olipa autosi sitten minkä merkkinen tahansa. Tarjoamme alkuperäiset öljyt seuraaviin automerkkeihin: Mazda, Opel, BMW, Toyota ja Nissan. Kaiken kattavasta valikoimastamme löydät niin autojen alkuperäiset öljyt kuin laadukkaat öljyt kaikilta tunnetuimmilta öljyjen valmistajilta kuten Repsol, Total ja Liqui-Moly. Voit käyttää etusivultamme löytyvää helppoa hakukonetta juuri sinun autoosi sopivan öljyn etsimiseen. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli ja moottorityyppi, niin hakutoiminto etsii autoosi sopivan öljyn hetkessä! Suuresta valikoimastamme löydät varmasti juuri tarvitsemasi laadukkaan öljyn.

 

Öljyllä on useita kriittisiä tehtäviä moottorissa

 

Öljyllä on erittäin tärkeä rooli moottorin toiminnassa. Ilman moottoriöljyä auton moottori ei toimisi kovin kauaa. Metalliosien pinnalla oleva ohut kerros öljyä suojaa osia hapen aiheuttamalta korroosiolta. Öljyn tärkein tehtävä on kuitenkin voidella metallisia osia niiden liikkuessa toisiaan vasten. Se vähentää kitkaa osien välillä ja näin ehkäisee osien ennenaikaista kulumista. Öljyn tehtävä on myös jäähdyttää moottoria siirtämällä lämpöä moottorin sisältä sen ulkoreunalle. Moottorin läpi virratessaan öljy kerää itseensä roskia ja muita pieniä moottorin epäpuhtauksia, jotka jäävät sitten kiinni öljynsuodattimeen. Näin öljy auttaa samalla moottorin puhtaanapidossa. Nykyiset öljyt valmistetaan raakaöljystä jalostamalla ja sekoittamalla niihin useita erilaisia kasvipohjaisia aineita, kuten hiilivetyjä ja estereitä sen voiteluominaisuuksien ja lämmönkeston parantamiseksi.

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia öljyjä huippumerkeiltä

 

Meidän kattavasta valikoimastamme löydät taatusti oikean öljyn tarpeisiisi. Öljyn valinnassa kannattaa olla tarkkana, sillä väärän tyyppinen öljy saattaa tehdä vahinkoa moottorille. Tarkista autosi ohjekirjasta suositeltu öljy. Myös auton toimintaympäristö vaikuttaa hieman öljyn valintaan, esimerkiksi todella kylmiin olosuhteisiin kannattaa yleensä valita hieman ohuempi öljy. Olipa autosi sitten Mazda, Volvo tai Ford, löydät meiltä oikean öljyn autoosi.