Osta MOBIL 5W-30 Moottorioljy

3 Tulokset

Laadukkaat voiteluaineet netistä

 

Kun valitset autoosi laadukkaan moottoriöljyn Mobil-1 5W-30, voit olla varma siitä, että öljy voitelee ja suojaa tehokkaasti autosi moottoria. Kaikissa moderneissa moottoreissa käytetään moottoriöljyä suojaamaan ja voitelemaan moottorin liikkuvia osia. Osien liikkuessa moottorissa toisiaan vasten syntyy niiden välille kitkaa, josta aiheutuu aina lämpöä, joka taas puolestaan kuluttaa osia. Öljyn käyttö voitelussa ehkäisee tämän kitkan syntymistä ja sen negatiivista vaikutusta moottorin osiin. Moottorin osat pysyvät näin toimintakuntoisina paljon pidempään. Ilman öljyä moottori ei toimisi kovin kauaa. Lämmön vaikutuksesta osat laajenisivat niin paljon, että hyvin nopeasti seurauksena olisi moottorin kiinni leikkaaminen. Moottoreiden lämpötila toiminnan aikana saattaa kohota todella korkeaksi. Bensiinimoottoreiden lämpötila lähenee korkeimmillaan 160 astetta, kun taas dieselmoottoreissa lukema saattaa kohota jopa 300 asteeseen. Öljy toimii samalla myös tavallaan jäähdytysnesteenä moottorille. Öljyn liikkuessa moottorissa osa lämmöstä siirtyy öljyyn, joka kulkeutuu moottorin ulkopuolelle, jossa se luovutetaan ulkoilmaan.

 

Laadukas Mobil-1 5W-30 öljy netistä

 

Moottoriöljyn tehtävä on siis suojella ja voidella moottoria. Öljyn käyttö vähentää kitkaa moottorin metallisten osien välillä. Samaan aikaan öljy myös suojaa osia korroosiolta ja hapettumiselta. Happi aiheuttaisi näitä päästessään metallisten osien pinnalle. Öljy myös sitoo itseensä epäpuhtauksia ja poistaa niitä moottorista. Moottorin normaalin toiminnan aikana sylinteristä pääsee virtamaan pieni määrä nokea ja karstaa moottorin puolelle. Öljy sitoo nämä epäpuhtaudet itseensä ja kuljettaa ne lopulta öljynsuodattimeen.

 

Öljyt maailman parhailta merkeiltä

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa laajan valikoiman voiteluaineita ja moottoriöljyjä kaikilta tunnetuilta ja laadukkailta valmistajilta, kuten Total, Repsol ja Motul. Löydät kaikki parhaat öljymerkit valikoimastamme tutuilta valmistajilta. Voit samalla tilata myös muut autoilussa tarpeelliset kemikaalit, kuten jarrunesteen, tuulilasin pesunesteen ja jäähdytysnesteen.