Osta MOBIL SUPER Moottorioljy

6 Tulokset

Tilaa nyt Mobil-1 öljy autoosi

 

Mobil-1 SUPER on Mobilin valmistama korkealuokkainen moottoriöljy, joka tarjoaa erinomaisen suojan moottorin osille, ja auttaa samalla parantamaan moottorin kestoa. Öljyn suunnittelussa on pyritty maksimoimaan öljyn tarjoama suoja moottorille ja samalla myös pyritty estämään öljyn sakeutumista. Tämän öljyn ansiosta autosi pysyy tien päällä pidempään. Tämä laadukas öljy on suunniteltu kestämään useat erilaiset ajo-olosuhteet, aina kaupunkiliikenteestä moottoriteille ja hiekkateille. Öljy pystyy suojaamaan moottorin kriittisiä komponentteja laajalla lämpötilaskaalalla. Mobil-1 on suunnitellut tämän öljyn toimimaan kaiken ikäisissä moottoreissa, ei pelkästään uusimmissa. Jos sinulla on siis hieman vanhempi auto, voit huoletta valita tämän öljyn moottoriisi. Öljyllä on useita kriittisiä ja tärkeitä tehtäviä moottorissa, ja siitä syystä onkin aina tärkeää valita mahdollisimman laadukas öljy, joka pystyy suoriutumaan näistä tehtävistä kunnialla. Öljy suorittaa moottorin voitelun siten, että öljymolekyylit takertuvat tiukasti kiinni moottorin metalliosiin muodostaen ohuen öljykalvon moottorin osien pinnalle. Tämä kalvo estää tehokkaasti osia hankautumasta toisiaan vasten pienentäen näin kitkaa merkittävästi. Samalla tämä öljykalvo estää hapen aiheuttamaa korroosiota ja hapettumista tapahtumista. Mobil-1 SUPER on erinomainen valinta moottoriöljyksi. Mobil tunnetaan yhtenä maailman johtavista moottoriöljyjen valmistajista. Yritys on vuosien varrella tehnyt paljon yhteistyötä eri moottoriurheilun tallien ja autovalmistajien kanssa. Näin yritys on saanut ensiluokkaisen tärkeää kokemusta sen öljyjen toimivuudesta silloin, kun moottori viedään todella äärirajoille.

 

Öljy voitelee moottorin

 

Kaikissa nykyisissä poltto- ja dieselmoottoreissa käytetään moottorin liikkuvien osien voiteluun öljyä. Kun moottorin osat liikkuvat toisiaan vasten, aiheutuu kitkan seurauksena moottorissa lämpöä. Tätä lämmön syntymistä pyritään ehkäisemään käyttämällä moottorissa öljyä, joka voitelee osia tehokkaasti. Öljyn avulla moottorin sisäistä kitkaa saadaan pienennettyä merkittävästi. Mitä pienemmäksi kitka moottorin sisällä saadaan, sitä pienemmäksi saadaan myös polttoaineen kulutus. Pienemmän moottorin sisäisen kitkan ansiosta hukkalämpöä syntyy vähemmän, ja näin saman tehon tuottamiseen vaaditaan pienempi määrä energiaa. Mobil-1 SUPER pystyy pienentämään merkittävästi moottorin sisäistä kitkaa, ja samalla se myös kestää hyvin laajaa skaalaa eri lämpötiloja. Bensiinimoottoreissa lämpötila moottorin sisällä saattaa nousta korkeimmillaan noin 150 asteeseen, kun taas dieselmoottoreissa lämpötila saattaa olla jopa 300 astetta. Öljyn on pystyttävä toimimaan tehokkaasti myös näin korkeissa lämpötiloissa. Yleensä öljyn lämmönkeston parantamiseen käytetään lisäaineita.

 

Öljy sisältää useita eri lisäaineita

 

Modernit öljyt sisältävät lukuisan määrän erilaisia lisäaineita, joiden avulla öljyn ominaisuudet saadaan hiottua juuri halutun laisiksi. Lisäaineiden avulla pystytään esimerkiksi vaikuttamaan öljyn lämpötilankestoon. Myös öljyn kemiallista hajoamista pyritään estämään lisäaineiden avulla. Yksi erittäin tärkeistä lisäaineista, jota moderneissa öljyissä käytetään, on pesuaine. Öljyyn lisätään yleensä useita erilaisia pesuaineita, jotka poistavat moottorin sisältä tehokkaasti likaa. Samaan aikaan nämä lisäaineet estävät öljyn saostumisen. Voit tilata laadukkaat öljyt nyt markkinoiden johtavilta valmistajilta netistä osoitteesta Moottorioljy24.fi. Laaja ja kattava valikoimamme sisältää öljyt kaikilta tunnetuilta öljyjen valmistajilta. Esimerkiksi Mobil-1 SUPER on erinomainen valinta useaan eri autoon ja moottoriin.