Osta MOTUL 10W-60 Moottorioljy

2 Tulokset
7100 4T 10W60
Tuotenro.:OIL-1380-5572
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Huippusuoriutuja tavallistakin parempaan hintaan ja laatuakin on leveästi

Nämä 10W-60 moottoriöljyt ovat varmasti hyvää sorttia, sellaista joka on suunniteltu vastaamaan modernienkin moottoreiden koviin tarpeisiin. Tämän Motul 10W-60 tuoreperheen tuotteilla pienetkin kolot ja onkalot, nivelet ja nippulat pysyvät hyvässä rasvassa ja tämän viskositeettiluokan kaksi huipputuotetta, 8100 ja 7100, täyttävät monenkin modernin moottorin laatutarpeet. Toinen näistä tuotteista, 8100 X-Power, tulee valmistajankin valikoimissa jopa 200 litran tynnyrikokoisina tuote-erinä. Siinä on annosta kerrakseen, ettei ainakaan aivan heti tarvitse lähteä uusia purkkeja purtiloita ostamaan. Kun on öljyjen vaihtamisen aika, niin viimeistään silloin, kannattaa laatutietoistenkin kuluttajien kääntää kursorit ja hiiret kohti Moottoriöljy 24 verkkokauppaa. Hyvä ajatus onkin ostaa öljyt jo valmiiksi etukäteen, että sitten oikean huoltovälin koittaessa on voiteluaineet ja liemet valmiina pistämään tiukatkin raot ja sylinterit hyvään kuntoon. Motul on maailman hulppeaa huippusarjaa, joka ei tuosta vaan hellitä toinen toistaan parempien ja hienompien tuotteiden markkinoille tuontia.

Nelitahtiseen moottoripyörään täyssynteettinen huippuöljy edullisesti

Kadulla tai maastossa, kunhan tehokkaasta moottorista on kyse, tai vaikkei olisiakaan, ehkä enduropyörä tai mikä kyseessä, niin kyllä tämä moottoriöljy on sellainen aine joka on suunniteltu juuri näiden moottoreiden tarpeisiin. Laatukriteerit ja öljyjen viskositeettiluokat kannattaa aina valita oman kulkuneuvon valmistajan ohjeiden sekä määritysten mukaan, että säilyy ominaisuudet hyvinä sekä voitelu- ja ajo-ominaisuudet aivan kuin ensimmäistä kertaa menisi. Modernien moottoreiden tehotarpeet kysyvät aivan uutta myös voiteluaineilta ja tämänkin sarjan tuotteet vastaavat optimaalisella tavalla vaativiinkin eurooppalaisiin päästövaatimuksiin. Vaikka moottoripyörässä olisi pakokaasun käsittelyjärjestelmä, katalysaatori tai vaikka monimutkainenkin polttoaineen syöttöjärjestelmä, niin eipä siinä sitten mitään, kyllä tämänkin tuoteperheen tuoteet on suunniteltu vastaamaan optimaalisella tavalla juuri niihin laatukriteeriluokkiin ja voiteluominaisuuskriteeristöihin mihin on näin suunniteltukin. Sitten onkin hyvä taas ajella ajelemistaan, aivan kuin alkuperäisellä juuri tehtaalta tullella menisi.

Skoottereihinkin ja miksei mönkijöidenkin moottoreihin

Monissa pienempien moottoripyörien tai kulkuneuvojen moottoreissa ei välttämättä olekaan sitten heinoja katalysaattoreita ollenkaan. Vaikkapa mopedit tai skootterit, tai maastossa menemiseen sopivat mönkijätkin tai mitkä, niin kyllä tämän tuoteryhmän 7100 4T tuote, esimerkiksi, on sellainen hyvä joka vastaa moniin sellaisiinkin tarpeisiin. Monen moottorivalmistajan moottorit ovat sellaisia, joihin tämänkin tuoteryhmän tuotteet sattuvat sopimaan, esim. Husqvarna tai mikä. Tämä Motul 10W-60 tuoteryhmä on tunnettu ja pidetty maailmallakin saakka, ja kyllä kehujakin kertyy. Vielä kun verkkokaupasta moottorioljy24.fi saa hankittua voiteluaineet aiempaakin paremmin ehdoin ja hyvin hinnoinkin vielä, niin eipä sitä sitten ainakaan tarvitse tavallisten öljymarkettien hyllyrivien väliin jäädä arpomaan. Mukavasti ja rennosti sitä vain mennään eikä meinata, koneet kunnolla rasvattuina ja reitti selvä pitkällekin pidemmälle — edullisesti ainakin ja kriteeritkin kohdallaan kuten olla pitää.