Osta MOTUL Moottorioljy

43 Tulokset

Laadukkaat öljyt netistä

Motul on ranskalainen öljyjen valmistaja ja kehittäjä. Se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1853 nimellä Swan & Finch. Yhtiö on kehitellyt useita öljyalaa mullistavia tuotteita, kuten vuonna 1966 julkaistun Century 2100 -öljyn, joka oli markkinoiden ensimmäinen puolisynteettinen voiteluaine, joka oli suunnattu autoihin. Kyseinen öljy kesti käytössä kymmeniä kertoja pidempään kuin muut markkinoilla olleet tuotteet. Vuonna 1971 julkaistiin toinen mullistava tuote, 300V, joka oli markkinoiden ensimmäinen täysisynteettinen öljy autoihin. Tänä päivänä Motulin tuotteita myydään lähestulkoon kaikissa maailman maissa. Yrityksellä on läheiset suhteet useisiin autoja ja moottoripyöriä valmistaviin yritykseen. Näiden mukaan kuuluvat Nissan, Subaru, Suzuki, Yamaha ja Honda. Tiivis yhteistyö autojen ja moottoripyörien valmistajien kanssa mahdollistaa tutkimuksen ja tuotekehityksen avulla entistä parempien öljyjen kehittämisen.

Innovatiivisia öljyjä

Historian aikana Motul on tuonut markkinoille monia mullistavia öljyjä. Yksi niistä on esteriteknologian käyttäminen öljyjen valmistamisessa. Aikaisemmin kyseistä teknologiaa käytettiin ainoastaan lentokoneiden öljyjen valmistamiseen. Auton moottoriöljyllä on lukuisia vaativia tehtäviä, joista öljyn on selvittävä huolella. Mikäli moottorissa ei olisi lainkaan öljyä, ei se toimisi kovin kauaa ennen totaalista hajoamista. Moottorin osien välinen kitka synnyttäisi niin paljon lämpöä, että lämpölaajenemisen seurauksena moottori leikkaisi kiinni. Tästä syystä moottoreissa käytetään öljyä suojaamaan ja voitelemaan. Öljy muodostaa osien pinnalle ohuen voitelevan kalvon, joka vähentää kitkaa osien välillä merkittävästi.

Öljyt edullisesti netistä

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva öljyihin ja voiteluaineisiin erikoistunut verkkokauppa. Tavoitteenamme on tuoda laadukkaat öljyt maailman huippumerkeiltä sinun saataville edulliseen hintaan. Löydätkin valikoimastamme erittäin kattavan valikoiman öljyjä niin moottoripyöriin, autoihin kuin myös kodin pienkoneisiin sekä raskaampaan kalustoon. Kun tilaat Motul öljyn meiltä, pystyt säästämään paljon rahaa verrattuna kalliisiin huoltoliikkeisiin.