CLASSIC 20W-50

CASTROL
CLASSIC 20W-50

5 l Kannu
57,41 €

11,48 € per Litra

Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu
VARASTOSSA

Tuotetiedot

CLASSIC 20W-50

Mineraaliöljypohjainen moniasteinen moottoriöljy moottoreille vuodesta 1960 alkaen, voidaan käyttää ympäri vuoden. Tämä on yhdysside miedosti seostettujen yksiasteisten moottoriöljyjen ja paljon lisäaineita sisältävien, modernien voiteluaineiden välillä. Erinomainen öljynpainekäyttäytyminen suojaa kulumiselta.

Klassikkoajoneuvon omistaminen on yksi mielenkiintoisimmista harrastuksista. Osien hankinta ei yleensä ole vaikeaa kerhojen, alan lehtien, valmistajien ja korjaamoiden kautta. Mutta entä sopivat voiteluaineet?

Jotta voit jatkossakin iloita harrastuksestasi, Castrol tarjoaa CLASSIC OIL -ohjelman. Se yhdistää klassisten moottoreiden erityisvaatimukset nykyaikaisen voiteluaineteknologian selvästi parannettuihin kulumissuojaominaisuuksiin.

Vanhojen moottoreiden konsepteja ja kuormitusrajoja ei voi tietenkään verrata niiden nykyisten seuraajien vastaaviin. Siksi räätälöidyillä öljyillä on merkitystä toiminnan varmistamisen kannalta.

Voiteluaineet ovat elintärkeitä rakennuselementtejä siinä missä mekaaniset osatkin. Tässä suhteessa Castrolin CLASSIC MOTOR OIL -öljyt on suunniteltu aiempien aggregaattien sekä niissä käytettyjen valkometallien, kirjometalliseosten ja tiivistyselementtien tarpeisiin.

Yhdellä suurella erolla silloisiin öljyihin: niiden tehospektri on joka suhteessa selvästi parempi.


Gebrauchsnummern 14814802
51505
Field of operation Oldtimer
Viscosity 20W-50
Characteristics Mineraalinen
Series CLASSIC
EAN/GTINs 4008177361227

Arvostelut

Takaisin arvosteluihin

Kirjoita arvostelu