Osta MOTUL 10W-40 Moottorioljy

6 Tulokset
7100 4T 10W40
Tuotenro.:OIL-1379-5994
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Öljyn tärkeät tehtävät

Kun valitset autoosi edullisen ja laadukkaan Motul 10W-40 öljyn, voit olla varma siitä, että se suojaa ja voitelee moottoriasi tehokkaasti. Moottoriöljyn tärkeimpänä tehtävänä on suojata moottoria ja sen osia ennenaikaiselta kulumiselta. Se onnistuu öljyn erinomaisten voitelevien ominaisuuksien ansiosta. Öljy muodostaa ohuen kalvon metalliosien päälle. Tämä kalvo suojaa ja voitelee osia. Samalla kalvo pienentää kitkaa osien välillä, ja estää näin niiden kulumista. Se myös estää haitallisen hapen pääsyn metallisten osien pinnalle. Happi aiheuttaa metallisiin osiin korroosiota ja hapettumista. Öljyn tehtävänä on myös samalla puhdistaa moottoria. Kun öljy kiertää moottorin sisällä, kerää se itseensä pieniä epäpuhtauksia, kuten nokea, ja karstaa. Kun öljy sitten virtaa öljynsuodattimen läpi, jäävät epäpuhtaudet kiinni suodattimeen.

Valitse tarpeisiisi oikea öljy

Öljyillä on erilaisia ominaisuuksia, jotka riippuvat aina öljyn käyttökohteesta. Yksi öljyn ominaisuuksista on sen viskositeetti eli notkeus tai juoksevuus. Mitä suurempi numero viskositeetilla on, sitä notkeampaa öljy on. Kylmissä maissa on syytä käyttää notkeampaa öljyä, jotta öljy kykenee kylmänäkin voitelemaan moottoria riittävän tehokkaasti. Lämpimissä maissa taas voidaan käyttää jäykempää öljyä, sillä korkeampi lämpötila tekee öljystä notkeampaa. Voit tarkistaa autoosi sopivan öljyn auton ohje- tai huoltokirjasta. Etusivultamme löydät helpon hakutoiminnon, jota voit myös käyttää oikean öljyn löytämiseen.

Motul 10W-40 edullisesti netistä

Moottorioljy24.fi tarjoaa laajan valikoiman öljyjä kaikilta maailman tunnetuilta merkeiltä, kuten esimerkiksi Mobil-1, Total ja Repsol. Valikoimastamme löydät öljyt kaikkiin ajoneuvoihin kuten autoihin, mopoihin, moottoripyöriin, kodin pienkoneisiin sekä myös raskaampaan kalustoon kuten kuorma- ja linja-autoihin. Voit tilata samalla kertaa myös kaikki autoilussa tarvitsemasi kemikaalit kuten jarrunesteen ja tuulilasin pesunesteen. Näin pystyt säästämään rahan lisäksi myös paljon aikaa sekä vaivaa.