Osta MOTUL 20W-50 Moottorioljy

1 Tulokset
3000 4T 20W50
Tuotenro.:OIL-1376-7185
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Moottoripyöriin ja museoautoihin, synteettisenä tai mineraaliversiona

Tässä viskositeetiluokassa löytyy ääripäistä kummastakin jotakin mistä valita. Isompi purkki museoautoihin suunniteltua mineraaliöljyä tai sitten pieni korea purtilo moottoripyörän täyssynteettistä perusöljyä. Näin voi sitten siitä ihminen valita, että kumpaa otetaan. Saman Motul 20W-50 viskositeettiluokan puitteista löytyy kuitenkin kumpikin. Verkkokaupasta Moottoriöljy 24 löytyy reilusti mistä valita, ja jos ei vielä jotakin tuotetta olekaan tarjolla, niin ei hätä ole tämän näköinen, kyllä valikoimat täydentyvät tämän tästä jos eivät jopa tuota pikaa. Moottoripyörien, esim. enduro- tai trial-tyyppisten tuleekin saada hyvät voiteluaineet, niin että koneen saa antaa huuta rauhassa ja että pyörät pyörivät sukkelaan. Hyvällä synteettisellä voiteluaineella kone pysyy varmastikin kunnossa, sinä missä vaihteistolaatikko (integroituna tai erikseen) sekin saa voitelusta osakseen. Euro 2 ja 3 luokan moottoripyörien on hyvä ottaa tästä perusöljystä hörppyä koneeseen, ja kohta kyllä taas ruutulippu heiluu ja maisemat vilisee, kun prätkät kiitävät yli harjujen ja notkojen. Toisaalta, tässä viskositeettiluokassa löytyy erityisesti museoautoihin suunniteltu perusöljy, mineraaliöljy, joka ei vähästä hätkähdä vaan laittaa historiankin siivet havisemaan kuin tuosta vaan.

Muistatteko vielä 1950-1970 luvun jenkkiautot ja kiidon kohti öljykriisiä

Vanhaan koneeseen ei kannattane laittaa aivan mitä tahansa ruokaöljyä, vaan kyllä tarvitaan oikein ajan hengen mukaan liemet ja kastikkeetkin myös. Tämän viskositeetin puitteista Motulilta löytyy myös hieno museoautoihin suunniteltu tuoe, joka on kohdistettu nimenomaan tuon öljykriisiä edeltäneen hurjan ja hulppean autoilukauden ajoneuvojen moottoreiden tarpeisiin. Silloin ei vielä katalysaattoreita kyselty ja tuskin oli vielä kukaan tiennytkään mihin maailma on menossa, mutta autolla ajettiin, mentiin oikein takaisin tulevaisuuteenkin saakka. Tämä mineraaliöljy on suunniteltu niin bensiini- kuin dieselkäyttöisiinkin moottoreihin, ja sen mainostetaan toimivan hyvin myös turboahdinversioiden kanssa. Kohteena nimenomaan tuon ajan moottorit 1950-70, mutta kyllä siitä puheiden mukaan on myös moottoripyöränkin moottoria voitelemaan, jos oikein sille päälle sattuu öljyjen ostaja taipumaan.

Verkkokaupasta voiteluaineet myös museoautoihin ja moottoripyöriin

Autoilun iloihin kuuluu kulttuuri ja perinteet, eikä modernien kannata välttämättä antaa peittää alleen vanhaa ja perinteistä. Jenkkiautot olivat osa joidenkin ihmisten elämää ja moni tahtoo vielä tunnustella ja herätellä henkiin sitä mikä jäi jo taakse aikoinaan. Motul öljyjen joukosta löytyy myös tällaiseenkin fiilistelyyn sopivia tuotteita, joilla vanhemmatkin viime vuosisadan automallit saavat koneisiinsa kunnon voitelua ja kastiketta. Siinä on hyvä sitten taas polkea vanha polle käyntin ja lähteä vaikka kaupunkia kiertämään. Tämä Motul 20W-50 tuotekategoria poikkeaa muista monessa mielessä, mutta halpaa sieltäkin löytyy, kuten muualtakin, ettei tarvitse sitten moottorioljy24.fi verkkokauppaa edemmäs lähteä katsomaan.