Osta MOTUL 5W-30 Moottorioljy

9 Tulokset

Tilaa laadukkaat öljyt netistä

Laadukas Motul 5W-30 öljy autoosi löytyy edullisesti netistä. Moottorioljy24.fi on erilaisiin moottoriöljyihin ja voiteluaineisiin erikoistunut verkkokauppa. Laaja valikoimamme kattaa tuotteet kaikilta tunnetuilta öljyjen valmistajilta, kuten Castrol, Total ja Repsol. Sivuiltamme löydät helpon hakutoiminnon, jonka avulla oikean öljyn löytäminen autoosi onnistuu nopeasti ja helposti. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi, niin näet kaikki moottoriisi sopivat laadukkaat öljyt. Kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy autoosi, jotta se pystyy hoitamaan helposti kaikki sen vaikeista tehtävistä. Öljyn voiteluominaisuudet heikentyvät iän myötä. Siksi onkin syytä huolehtia siitä, että öljy vaihdetaan uuteen aina tasaisin väliajoin. Oikean vaihtovälin voit tarkistaa autosi huolto- tai ohjekirjasta.

Moottori ei toimisi ilman öljyä

Moottori vaatii aina oikein toimiakseen voitelevaa moottoriöljyä. Ilman öljyä metallisten osien välinen kitka muodostaisi niin paljon lämpöä, että moottori hajoaisi lämpölaajenemisen johdosta totaalisesti. Öljykalvo osien pinnalla pienentää kitkaa merkittävästi. Pienentynyt kitka myös pienentää moottorin tehohäviöitä ja samalla polttoaineen kulutusta. Voitelun lisäksi öljy suojaa moottorin metallisia osia hapen haitallisilta vaikutuksilta. Motul 5W-30 öljyn muodostama öljykalvo estää hapen pääsyn osien pinnalle. Metallipinnoille aiheutuisi korroosiota ja hapettumista, mikäli happi pääsisi kosketuksiin sen pinnan kanssa.

Edulliset öljyt netistä

Tarjoamme öljyt kaikilta maailman tunnetuilta öljyjen valmistajilta. Meiltä löydät öljyt kaikkiin ajoneuvoihin, kuten autoihin, mopoihin, moottoripyöriin sekä kuorma- ja linja-autoihin. Edulliset hintamme takaavat sen, että pystyt säästämään huomattavia määriä rahaa verrattuna kalliisiin kivijalkaliikkeisiin. Kun vielä samalla kertaa tilaat muutkin autoilussa tarvitsemasi tuotteet, kuten vaikka tuulilasin pesunesteen ja jarrunesteen pystyt säästämään rahan lisäksi myös aikaa sekä vaivaa. Tilaa siis edulliset ja laadukkaat öljyt jo tänään!