Osta MOTUL 5W-40 Moottorioljy

6 Tulokset

Öljyt edullisesti netistä

Motul 5W-40 on laadukas moottoriöljy, jonka löydät edullisesti netistä. Moottorioljy24.fi on netissä toimiva verkkokauppa, jonka erikoisalaa ovat voiteluaineet ja moottoriöljyt kaikkiin moottorityyppeihin ja ajoneuvoihin. Ei ole väliä sillä, oliko kyseessä auto, moottoripyörä vaiko ruohonleikkuri, voit olla varma siitä, että laajasta valikoimasta löydät tarvittavat voiteluaineet juuri sinun tarpeisiisi. Löydät sivuiltamme helpon hakutoiminnon, jonka avulla oikean öljyn löytäminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Sinun tarvitsee vain syöttää hakuun autosi malli, merkki ja moottorin tyyppi, niin toiminto näyttää juuri sinun autoosi sopivat laadukkaat öljyt ja muut voiteluaineet. Voit tarkistaa oikean öljyn tyypin autosi ohje- tai huoltokirjasta. Koska öljyllä on useita moottorin optimaalisen toiminnan kannalta kriittisiä ja tärkeitä tehtäviä, kannattaa aina valita tarpeisiisi mahdollisimman laadukas öljy. Meidän laajasta valikoimastamme löydät varmasti oikeat tuotteet tarpeisiisi

Öljyn kriittiset tehtävät

Kun valitset moottoriisi vaikkapa laadukkaan Motul 5W-40 öljyn, voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät, että öljy voitelee ja suojaa moottoria tehokkaasti. Öljy muodostaa osien pinnalla ohuen kalvon öljyä, joka pienentää osien välistä kitkaa. Tämä pienentynyt kitka pienentää moottorin tehohäviöitä ja pienentää samalla myös polttoaineen kulutusta. Sen lisäksi osien pinnalla oleva öljykalvo suojaa metallisia osia hapen kuluttavalta vaikutukselta. Osien pinnalle päästessään happi aiheuttaisi korroosiota ja hapettumista, jotka johtavat aina osien ennen aikaiseen kulumiseen.

Valitse laadukas öljy

Kun valitset uutta öljyä autoosi tai moottoripyörääsi, muista aina tarkistaa, että se on käyttötarkoitukseen sopivaa. Öljyjä valmistetaan esimerkiksi erilaisissa viskositeeteissä. Myös öljyn tyyppi vaihtelee. On olemassa täysin synteettisiä öljyjä sekä mineraalipohjaisia öljyjä. Öljy voi olla myös näiden kahden sekoitus. Motul 5W-40 on laadukas täyssynteettinen moottoriöljy, joka voitelee ja suojaa moottoria tehokkaasti.