Osta WD-40 Moottorioljy

20 Tulokset

Voitelualan monitoimiaine

Kaikki autoilijat ja muiden laitteiden parissa toimineet tuntevat varmasti WD-40 -nimisen ihmeaineen, joka voitelee, suojaa ja poistaa kosteutta. Kyseessä on todellinen voitelun monitoimiaine sekä luotettava suihke kaikkiin voitelutarpeisiin autoissa ja myös muissa kohteissa. Kyseessä on siis monitoimiaine, joka puhdistaa, voitelee sekä samalla myös suojaa kaikki mahdolliset kohteet. Aine syrjäyttää vettä, ja ohuen viskositeettinsa ansiosta sen on mahdollista tunkeutua erittäin ohuisiin ja pieniin rakoihin. Tämän maailmankuulun voiteluaineen on kehittänyt amerikkalainen Iver Norman Lawson jo vuonna 1953. Hän työskenteli Yhdysvaltalaisen lentokoneita valmistavan yrityksen Corvairin palveluksessa. Alkujaan ainetta käytettiin suojaamaan mannertenvälisten ohjusten ohuita kuoria ruosteelta ja korroosiolta. Ohjusten ohuesta metallista valmistetut polttoainetankit vaurioituivat helposti, eikä muunlaiset ruostumisenestomenetelmät toimineet. Nimensä aine sai kaavasta, joka oli numeroltaan 40. jota Lawson testasi. Nimi on lyhenne sanoista Water Displacement, 40. kaava. WD-40 koostuu useista eri aineista. Sen pääkomponentit ovat ohut viskoosinen öljy sekä erilaiset hiilivedyt. Hiilivetyjen ansiosta öljy pääsee tunkeutumaan tehokkaasti myös pienimpiin rakoihin, joissa voitelua kaivataan. Aineen hyvät ominaisuudet on pantu merkille sekä teollisuudessa että myös kotinikkareiden ja korjaajien taholla. Tätä voiteluainetta käytetään kaikkialla aina lentokoneista juniin ja maatalouskoneisiin saakka.

Mistä tämä ihjeaine on valmistettu?

Tämän vettä syrjäyttävän voiteluaineen tarkka kemiallinen koostumus on pidetty vuosien varrella salassa. Aineen koostumus on todennäköisesti muuttunut hieman vuosien varrella. Jotta aineen ainesosien paljastaminen voitiin välttää, ei tuotetta patentoitu vuonna 1953, ja sen jälkeen patentin hakeminen on ollut liian myöhäistä. Yhdysvaltojen materiaaliturvallisuuden datalähteen mukaan aine sisältää 50 % alifaattisia hiilivetyjä, alle 25 % öljypohjaista öljyä, joka koostuu todennäköisesti mineraalipohjaisesta öljystä tai kevyestä voiteluöljystä, 12 - 18 % matalan höyrynpaineen alifaattisia hiilivetyjä, joiden avulla nesteen viskositeettia saadaan pienennettyä siten, että aerosolikäyttö onnistuu, 2 + 3 % hiilidioksidia, jota käytetään ponneaineena, sekä alle 10 % inerttejä ainesosia.

Tilaa kaikki voiteluaineet helposti netistä

WD-40 sekä muut voitelutuotteet kaikkiin tarpeisiin löydät nyt helposti netin kautta. Moottorioljy24.fi on voiteluaineiden ja öljyjen myyntiin erikoistunut liike, jonka kattavasta valikoimasta löydät tuotteet kaikkiin tarpeisiin. Valikoimamme kattaa niin autojen valmistajien alkuperäiset ja laadukkaat voitelutuotteet kuin myös öljyt kaikilta maailman johtavilta valmistajilta, kuten Shell, Mobil-1, Repsol, Total sekä Elf. Valikoimastamme löydät myös kaikki autoilussa tarvittavat kemikaalit kuten esimerkiksi jarrunesteet sekä tuulilasin pesunesteen. Kun tilaat kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet nyt helposti ja vaivattomasti laajasta ja edullisesta valikoimastamme, pystyt säästämään rahan lisäksi paljon sekä aikaa että vaivaa. Voit käyttää oikeiden voiteluaineiden etsimiseen helppoa hakutoimintoa, jonka löydät etusivultamme. Sen avulla pystyt etsimään autoosi oikean moottoriöljyn sekä vaihteistoöljyn. WD-40 sekä muut voiteluaineet auttavat sinua pitämään kaikki paikat voideltuina. Voit käyttää tätä voiteluainetta esimerkiksi ovien saranoiden voitelemiseen sekä ruosteenestoon kaikissa kodin kohteissa.