Osta PETRONAS Hoitoaine

2 Tulokset

Pidä autosi maalipinta kunnossa

 

Tilaa netistä Petronas hoitoaine, jonka avulla saat autosi maalipinnan pidettyä uudenveroisena. Autosi jälleenmyyntiarvo riippuu pitkälti sen kunnosta. Kun pidät hyvää huolta autosi yleisestä kunnosta, saat autostasi varmasti hyvän hinnan, kun päivität autoa uudempaan tai päätät myydä autosi. Auton maalipinta haalistuu ja kärsii ilman säännöllistä vahausta ja hoitoa. Vahaus luo suojaavan kalvon auton maalikerroksen päälle, jolloin talven suolavesi ja sade eivät pääse kuluttamaan herkkää maalipintaa. Vaha suojaa maalipintaa myös auringon valon haitalliselta UV-säteilyltä. Ennen kuin vahaat auton, kannattaa maalipinta pestä huolellisesti. Voit käyttää puhdistussavea sinnikkäiden tahrojen poistamiseen. Sen avulla saat poistettua muun muassa maalisumun ja tiukkaan tarttuneet hyönteiset. Maalipinta on hyvä pestä laadukkaalla autoshampoolla ja kuivata huolellisesti ennen vahaamista

 

Hoitoaineet edullisesti netistä

 

Kattavasta valikoimastamme löydät kaikki mahdolliset tuotteet auton maalipinnan hoitoon. Puhdistusaineet, puhdistussaven, shampoot ja vahan löydät kattavasta valikoimastamme. Auton vahaamista varten kannattaa valita aina mahdollisimman laadukas vaha. Seuraa huolellisetsi purkin kyljestä löytyviä ohjeita. Auton pinnan tulee olla täysin kuiva, ja vahaus kannattaa suorittaa varjossa. Autoa vahatessa riittää yleensä pieni määrä vahaa. Se levitetään tasaisesti auton pintaan ja annetaan kuivua ennen kiillottamista. Kiillottamisen voi suorittaa joko käsin tai koneellisesti. Käsin kiillottaminen vaatii jonkin verran aikaa ja vaivaa. Koneellinen kiillottaminen taas on helppo suorittaa esimerkiksi akkuporakoneeseen kiinnitettävällä kiillotuslaikalla. Kiillotus tulee tehdä huolellisesti ja varovasti, sillä liika hankaaminen saattaa naarmuttaa maalipintaa.

 

Tuotteet kaikille autoille

 

Petronas hoitoaine löytyy netistä osoitteesta moottorioljy24.fi Tarjoamme laadukkaat öljyt, voiteluaineet ja puhdistusaineet maailman parhailta valmistajilta. Voit tilata kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet helposti meidän laajasta valikoimastamme. Tarjoamme aina ystävällisen palvelun sekä nopean toimituksen kaikille tilauksille. Tee tilaus siis jo tänään!