Osta PETRONAS Moottorioljy

2 Tulokset

Laadukkaat öljyt netin kattavimmasta valikoimasta

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, josta voit tilata autoosi laadukkaat moottoriöljyt edulliseen hintaan. Tarjoamme todella laajan valikoiman öljyjä ja voiteluaineita kaikilta maailman huippumerkeiltä, kuten Petronas, Castrol, Repsol ja Total. Oikean öljyn löytäminen saattaa joskus olla hieman haastavaa. Siksi olemmekin tehneet sinulle kätevän hakutoiminnon, jonka löydät etusivultamme. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi merkki, malli sekä moottori tyyppi, niin näet autoosi sopivat öljyt helposti. Voit myös tarkistaa oikean öljytyypin vaikka autosi ohjekirjasta.

Moottoriöljy suojelee ja voitelee

Ilman moottoriöljyä autosi moottori ei toimisi kovin pitkään ennen totaalista hajoamista. Moottoriöljy muodostaa moottorin metalliosien päälle voitelevan kalvon, joka vähentää kitkaa ja samalla suojaa osia niiden ennenaikaiselta kulumiselta. Öljy suojaa osia myös hapen aiheuttamalta korroosiolta ja siirtää lämpöä pois moottorista öljynlauhduttimen avulla. Näin öljy samalla jäähdyttää moottoria. Kiertäessään moottorissa öljy myös poimii mukaansa epäpuhtauksia kuten karstaa sekä nokea, jotka kulkeutuvat lopulta öljynsuodattimeen. Näin öljy siis samalla myös puhdistaa moottoria. Moottoriöljy valmistetaan jalostamalla raakaöljyä. Öljyyn lisätään erilaisia kasvipohjaisia hiilivetyjä ja estereitä, jotta ominaisuudet saadaan halutuiksi. Usein öljyyn lisätään myös pesu- ja puhdistusaineita estämään sen saostumista.

Öljyt kaikkiin laitteisiin

Etsitpä öljyä autoosi, moottoripyörääsi tai kuorma-autoosi, löydät takuuvarmasti kaipaamasi tuotteen meiltä edulliseen hintaan. Kattavasta valikoimastamme öljyjä ja voiteluaineita löydät öljyt tunnetuilta valmistajilta kuten Petronas, Total, Castrol ja Repsol. Löydät meiltä myös erilaiset tuotteet auton pintojen hoitoon. Esimerkiksi erilaiset pesuaineet ja vahat kuuluvat totta kai valikoimaamme. Voi tilata samalla myös tuulilasin pesunesteen ja jarrunesteen ja säästää näin aikaa, rahaa ja vaivaa. Tilaa siis laadukas öljy autoosi jo nyt. Sen avulla moottorisi pysyy hyvänä vielä pitkään, useiden vuosien ajan.