Osta PENNASOL 20W-50 Moottorioljy

3 Tulokset
TS 20W-50
Tuotenro.:OIL-1821-4625
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Muutamatkin tämän sarjan moottoriöljyt reilumpaan menoon

Tuskin on parempaa tuotepalettia tuosta vaan tavallisesta perusmarketista löydettävissä, niin on monia tuotteita tarjolla että valinnanvaraa varmasti riittää useammallekin ostajalle. Tämä onkin sellainen huippusarja, että kyllä riittää kolmekin tuotetta ainakin mistä valita, kukin tuote tuo toinen toistaan parempaa laatua kovempaankin menoon. Jokainen tämänkin tuoteperheen tuotteista vastaa tarkasti vaativiin laatukriteereihin, niin että voiteluominaisuudet ovat varmasti valmistajankin suunnittelemalla tasolla. Sehän tietää sitten sitä, että moottorin käyttöikäkin pysyy suunnitellulla tasolla, ja koneen herkät pinnat, kolot ja nivelet hyvässä iskussa sekä puhtaampina kuin ehkä koskaan. Ei kerry kuona-aineet eikä kokkareet koneeseen, kun on hyvät Pennasol 20W-50 öljyt pantu koneeseen. Tämä Moottoriöljy 24 verkkokauppa on sellainen kauppa, josta löytyy laatua reilusti ja koko rahalle, tilaukset hoituvat ilman sen kummempaa hiiren heiluttelua, olipa sitten mikä tuote kyseessä, niin valinnanvaraa kyllä on ja eri tuotteiden ominaisuudetkin selkeästi esillä. Tästä kategoriasta kannattaa katsoa esim. Super Dynamic huipputuote, jota myydään jopa tynnyrikaupalla isompaan tarpeeseen. Käyttökohteita löytyy tavallisista autoista aina suurempiin kulkuneuvoihinkin saakka, bensiini- ja dieselmoottoreihin, tietysti turboahtimella tai ilman.

Tästä sarjasta myös huippuhyvät Multigrade Super HD moottoriöljyt

Tuskin on sellaisia tuotteita tavallisesta perusmarketista löydettävissä, jotka pistäisivät tästä kovasti paremmaksi ainakaan halvemmalla tai tuosta vaan. Tämänkin sarjan yksi huipputuotteista, Multigrade Super HD, tuo hyvää laatua keleihin ja kovaankin menoon, sellaista joka kestää kyllä eikä ainakaan aivan heti päästä konetta kokkareille tai anna kuona-aineiden kertyä tai pinttyä sylinterin herkille metallipinnoille menoa haittaamaan. Polttoainettakin säästyy kunnolla, kun nivelet liikkuvat notkeasti ja suuttimet pysyvät puhtaina, niin että polttoaineseos siirtyy sujuvasti eikä sen kummempia kokkareita synny ainakaan huonolaatuisen voiteluaineen vuoksi. Tämä moottoriöljyvalikoima sisältää sellaisia tuotteita, joissa on erityistä huomiota kiinnitetty moottorin puhtaanapitoon, niin ettei kuona-aineita kerry sen enempää, vaan sylinterinkin sisäpinnatkin ottavat ryhdikkäät männät kuin ensimmäistä kertaa. Herkät metallipinnat pysyvät näillä voiteluaineilla varmasti paremmassa kunnossa ja pidempään, erityisesti silloin, kun kysytään tehoja ja kyvykästäkin menoa. Ääriolosuhteet laittavat koneelle huippuvaatimuksia ja näiden täyttämiseksi tarvitaan tietysti sitten hienoa tuotteita, aivan kuten Pennasol tuotteet ovat.

Verkkokaupasta vetreitä viskositeetteja ja vipinää koneeseen

Kovassa käytössä kestävätkin pinnat kuluvat ja kuonaa kertyy, mutta hyvillä Pennasol-öljyillä voi sitten mennä kyllä siinä missä muutenkin, usein jopa huoltovälien mukaan tai pidempään. Kunhan valmistajan ohjearvojen ja kriteerien mukaan oikeat öljyt ovat koneessa, niin kyllä sitten hyvä tulee. Nämä Pennasol 20W-50 öljytuotteet tuovat kyllä edullista vaihtoehtoa urheilulliseen menoon, sellaista voiteluominaisuutta jota saa tuonnempaa hakea. Tuskin löytyy tavallisesta automarketista yhtä hyviä tarjouksia, jos edes yhtäkään Turbo Super öljytuotetta tästä valikoimasta näin hyvään hintaan. Tämä moottorioljy24.fi verkkokauppa on ammattilaisenkin autoilijan asialla ja ansioitunut erityisesti sen osalta mitä tulee laatuun ja letkeään käyntiin kovissakin olosuhteissa. Vaikka hurjaa vauhtia mentäisiinkin ja moottori joutuisi koville, niin näillä voiteluaineilla pönttö kyllä kestää ja sylinterit pysyvät liukkaassa kunnossa, niin että metalli liikkuu metallipintoja vasten kuin ensimmäistä kertaa tehtaalta tullessa, tai edullisemmin ainakin, jos ei muuta. Näillä voiteluaineilla käynti on hyvää ja kyytiä riittää pidemmällekin taipaleelle.