Osta PENNASOL 5W-30 Moottorioljy

4 Tulokset

Laadukkaat moottoriöljyt ja reilusti hyvää kulutuskestävyyttä

Saksalaiset laatuöljyt ovat autotarvikemarkkinoiden ehdotonta kärkikaartia kaudesta toiseen, jo vuosikymmenten ajan. Teollisuus ja pienyrittäjät osaavat arvostaa laadukkaita öljytuotteita, joissa hintakin on reilusti kohdallaan. Tämä Pennasol 5W-30 voiteluainekategoria pitää sisällään ainakin kaksi huipputuotetta, "Longlife III" ja "Super Special", joista kumpikin tuo tietysti omassa sarjassaan parasta pöytään. Toinen toistaan paremmat lupaukset löytyvät Moottoriöljy 24 verkkokaupasta, valmistajan määritysten mukaan. Näistä edellinen vastaa erityisesti Volkswagen ja Audi autojen moottorien tarpeisiin ja jälkimmäinen on keskittynyt enemmänkin Ford automallien moottorien voitelemiseen. Jokaisen auton valmistan määrityksien mukaan kannattaa mennä, että tulee oikeat kastikkeet koneeseen ja moottori käy kunnolla eikä öljyt paakkuunnu ainakaan aivan tuosta vaan. Käyttöikääkin tulee koneelle odotusten mukaan, jos ei jopa paremmin, kun on voiteluaineet valittu valmistajan ohjeiden ja kriteerien mukaan. Nämä Pennasol öljyt lupaavat tietysti hyvää kukin omassa kategoriassaan, pikkurahalla jos ei edullisesti ainakin.

Hyvää suojaa arvokkaillekin moottoreille ja parempaa polttoainetehokkuuttakin vielä

Tämän tuoteperheen Ford-autojen moottoreille optimoitu tuote lupaa sekin parantaa moottorin voiteluominaisuuksia, niin että käyttöikää voi kertyä kunnolla ja moottori sekä sen hienotkin nivelet pysyvät hyvässä iskussa pidempään kuin ehkä mikä, ainakin sen verran mitä valmistaja on aikoinaan laskenut. Hyvän voiteluaineen kanssa polttoainettakin säästyy vielä jos ei muuta, kun männät liikkuvat ketterästi ja narisematta, herkkiä metallipintoja pitkin sen kummemmin raapimatta. Moottoriöljyn yksi tärkeistä ominaisuuksista on kylmäkäynnistyksen yhteydessä nopea notkistuminen ja välitön voitelukyky. Kunnon voiteluaine nousee hetkessä moottorin pohjalta ja voitelee jokaisen kolon ja sokkelon kuin tuosta vaan. Siinä ei montaa kierrosta kysellä kun tämä öljytuote pistää pidempäänkin paikalla olleen moottorin kunnolla rasvaan ja metallipinnat parempaan kuntoon. Edullista ainakin, tämäkin tuote, jos ei muuta, ja huolella valitut lisäainekomponentit auttavat vielä perusöljyä suoriutumaan paremmin ääriolosuhteissakin jos ei muuta.

Nyt verkkokaupasta hyvää korroosiosuojaa koneelle

Auton tarvikkeiden ja varaosien ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Verkkokaupasta saatte edullisesti hankittua erinomaista suojaa uudellekin moottorille, kunhan moottorin valmistajan ohjeiden ja määritysten mukaan mennään, niin kyllä näistäkin valikoimista löytyy öljytuotteet, joiden avulla kylmäkin käynti on pehmeää ja mukavaa. Olipa sitten Ford, Audi tai mikä kyseessä, kun on määritykset kohdallaan, niin tästä Pennasol 5W-30 voiteluaineiden valikoimasta kyllä varmasti löytyy muutamakin tuote joista valita. Näin kun verkkokaupasta moottorioljy24.fi hankkii öljyt ja tuotteet, niin kyllä sitten kustannuksissakin säästyy kunnolla ja viivan allekin jää jotain josta sitten nauttia kun sen aika tulee. Ammattilaiselle autoilijalle tai liikkeenharjoittajalle kustannukset ovat tietysti kaikki kaikessa, ja kun verkkokaupasta hankkii tuotteet, niin kyllä varmasti kustannuksia säästyy reilummin, kun voiteluominaisuudet pitävät paremmin huolen siitä, ettei korroosiota kerry, vaahtoakaan sen enempää eikä herkät metallipinnat pistä pahakseen nekään.